• Verkocht

Paasheuvelweg 35 1105 BG Amsterdam

€ 150 /m²/jaar

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 augustus 2020
Verkoopdatum
2 augustus 2021
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

Objectinformatie
Het kantoorgebouw is gelegen in Amsterdam Zuidoost en direct gelegen aan de A9. Het totale metrage bedraagt circa 2.398 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond tot en met de 4e verdieping. Voor de verhuur komt het gehele gebouw beschikbaar. De Paasheuvelweg 35 beschikt tevens over een gemengde bestemming. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden omtrent de invulling van het gebouw. Momenteel zit er een school gevestigd met een (bedrijf)restaurant gelegen op de begane grond.

Locatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op een herkenbare locatie in Amsterdam Zuidoost aan de A9. Het gebouw is gelegen in het bedrijvengebied genaamd Amstel III en vanuit de historie zijn hier kantoren gevestigd. Het gebied is zich momenteel aan het (her)ontwikkelen aangezien er steeds meer woningen gerealiseerd gaan worden in dit gebied. Een voorbeeld is OurDomain waar in totaal ruim 1.500 woningen komen voor student en vrije sector. Hierdoor krijgt het gebied een multifunctionele functie met ook steeds meer voorzieningen. Denk aan een sportschool, een supermarkt en horeca.

De gemeente Amsterdam wil de Meibergdreefzone realiseren waar gebruikers - zoals kantoormedewerkers Paasheuvelweggebied, toekomstige bewoners Paasheuvelweggebied, werknemers en bezoekers van het AMC, bewoners Holendrecht - op een prettige manier gebruik van kunnen maken.

De bedrijven die momenteel aanwezig zijn in dit gebied zijn werkzaam in verschillende sectoren. Health & Tech heeft het grootste aandeel maar groothandel, adviesbureaus en een bouwbedrijf zijn ook gesitueerd in deze omgeving.

Bereikbaarheid
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Luchthaven Schiphol en de Amsterdamse binnenstad liggen op respectievelijk 20 en 5 kilometer van het kantoorgebouw.

Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is per openbaar vervoer goed te bereiken via metrostation Holendrecht die in directe verbinding staat met station Bijlmer ArenA. Binnen de vernieuwing van het gebied neemt het station Amsterdam Bijlmer ArenA een belangrijke plaats in. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en station Amsterdam Bijlmer ArenA via Luchthaven Schiphol.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.398 m² v.v.o.
Deelverhuur mogelijk vanaf circa 1.000 m².

Begane grond circa 526 m² v.v.o.
1ste verdieping circa 556 m² v.v.o.
2de verdieping circa 556 m² v.v.o.
3de verdieping circa 556 m² v.v.o.
4de verdieping circa 204 m² v.v.o.

Totaal circa 2.398 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 150,00 per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 1.250,00 per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een eigen parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw. Dit terrein beschikt over 30 parkeerplaatsen waarvan 2 over elektrische laadpalen beschikt.

Servicekosten
€ 30,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Bestemmingsplan
Het kantoorgebouw beschikt over een gemengde bestemming: kantoren, culturele voorzieningen, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, horeca I, III, IV en V en sportieve voorzieningen.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw wordt in huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van:
• Systeemwanden;
• Vloerbedekking;
• Pantry;
• Mechanische ventilatie met topkoeling;
• Systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen;
• Te openen ramen;
• Restaurant op de begane grond;
• Receptie.

*Huurder mag de huidige inrichting gedurende de huurperiode gebruiken en zal daarmee ten alle tijden verantwoordelijk zijn voor de staat hiervan. Aanpassingen aan het gehuurde is bespreekbaar.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel D. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijkheid tot realisatie naar een hoger niveau.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
11 augustus 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
2.398 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, metroknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op 500 m tot 1000 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m en restaurant op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.