• Verkocht

Hillegomstraat 44 1058 LT Amsterdam

€ 500.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 mei 2022
Verkoopdatum
25 mei 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

* This property is listed by a MVA Certified Expat Broker. See English text below *

Op toplocatie in de Hoofddorppleinbuurt met fraai uitzicht over water van de Westlandgracht, is dit kantoor van ca. 80m2 verhuurbaar vloeroppervlakte ( ca.87m2 bvo) gelegen. Het heeft in totaal 5 kantoorruimtes waar u in deze gezellige bruisende buurt toch gefocust kan werken.

INDELING:
Begane grond:
Bij binnenkomst bevindt u zich meteen in de grootste kantoorruimte van ruim 24m2. Deze kantoorruimte heeft samen met de kantoorruimte ernaast, een gezamenlijke hal waar mogelijkheid is tot het plaatsen van een kopieermachine, printer etc. Dit zorgt voor een fijne rustige werkomgeving. Voorts zijn er nog 3 andere afzonderlijke kantoorruimtes, een gezellige gezamenlijke keuken en apart toilet met wastafel. Alle ruimtes zijn afzonderlijk bereikbaar waardoor een combinatie van bedrijven ook mogelijk zou zijn.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren “Vereniging Van Eigenaars Westlandgracht 103 tot en met 115 (oneven nummers) en Hillegomstraat 40, 42 en 44” wordt professioneel beheerd door De Nieuwe Wereld Vastgoedbeheer.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 123,41 per maand.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De kantoorruimte is gelegen op de hoek Westlandgracht en Hillegomstraat met prachtig weids uitzicht over water.
In de directe nabijheid zijn het Hoofddorpplein en de Zeilstraat met een diversiteit aan winkels, speciaalzaken, diensten en gezellige eet- en drinkgelegenheden.
De Hoofddorppleinbuurt is een buurt die alles heeft. Op loopafstand vind je leuke eettentjes en cafés: Bar Bonnie en Bar Cafe Louis Davids zijn fijne nieuwkomers, maar ook Van Mechelen, Gent aan de Schinkel, Drovers Dog, Lokaal van de Stad en Bédier zijn favoriet. Het Vondelpark ligt om de hoek. Het Hoofddorpplein is superleuk met veel lokale ondernemers, maar ook meerdere supermarkten in de buurt. Er zijn verschillende sportscholen en je bent dichtbij de natuur en het water van de Schinkel, het Amsterdamse Bos, en de Nieuwe Meer en alle sportfaciliteiten (tennis, voetbal, squash) rondom het Olympisch Stadion.
Uitstekende mogelijkheden met openbaar vervoer (diverse bushaltes en tram) en uitvalswegen (ring A2, A4, A10) zorgen voor een goede bereikbaarheid van de woning en werk, de Zuidas en het centrum bereikt u binnen 10 minuten.

EIGENDOM VAN DE GROND:
Het appartement is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN:
- Fijne ligging aan water.
- Vijf afzonderlijk te gebruiken kantoorruimtes.
- Keuken apart toilet en kopieerruimte aanwezig.
- Per direct beschikbaar.

NOTARIS EN OPLEVERING:
Het opstellen van de koopakte dient plaats te vinden bij een notariskantoor binnen de Notariële Ring Amsterdam/Amstelveen binnen 5 werkdagen na mondelinge overeenstemming.
Aanvaarding in huidige staat, niet bezwaard, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik. De oplevering zal in nader overleg plaatsvinden.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn conform de Meetinstructie.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijk op onze site!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 500.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 mei 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.