• Verkocht

Torenplein 63 3772 CZ Barneveld

Verkoop bij inschrijving

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 augustus 2021
Verkoopdatum
21 december 2021
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Het object, een plintkantoor in een appartementencomplex gelegen aan het Torenplein 63-65 op de hoek van de Schoutenstraat in Barneveld, betreft een voormalig ABN AMRO bankkantoor met baliefunctie. Het totale metrage bedraagt circa 342 m² v.v.o. gelegen op de begane grond en kelder cq kluisruimte.

Bij het object behoren geen eigen parkeerplaatsen, echter rond het gebouw is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid gesitueerd.

Gebouw specificaties:
Totale vloeroppervlakte van circa 342 m², verdeeld over 2 bouwlagen;
Bouwjaar 1976;
Energielabel A.

Dit object wordt middels een gestructureerd verkoopproces (openbaar) verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in dit Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u achteraan in dit Investment Memorandum.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Locatie:
Het voormalige bankkantoor is gelegen in het gezellige centrum van Barneveld. Een unieke locatie, dichtbij gezellige winkels en met een uitzicht over het plein, de grote kerk en de winkelstraten met diverse voorzieningen.
Barneveld telt bijna 35.000 inwoners. Het is de hoofdplaats van de gemeente Barneveld in de provincie Gelderland. Barneveld is bekend om zijn pluimveeteelt- en handel en bestaat als kerkdorp sinds 1333.

Bereikbaarheid:
Met het eigen vervoer is de locatie op circa 5 autominuten goed bereikbaar via de A30 (Barneveld – Ede).
Op korte loopafstand is de halte van bus 509 gelegen, deze bus heeft een rechtstreekse verbinding met Station Nijkerk, Station Hoevelaken en Station Barneveld.

Verhuurbaar Vloeroppervlakte:
- Kelder: 39,4 m²
- Begane grond: 303,1 m²
Totaal: 342,5 m²

Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Barneveld-Centrum, vastgesteld bij raadsbesluit op 22 januari 2013, met als enkelbestemming Centrum.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- wonen;
- detailhandel;
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca - avondhorecabedrijf' ook voor avondhorecabedrijf;
dienstverlening;
- ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk' ook voor maatschappelijke voorzieningen;
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van centrum - kunst en cultuur' ook voor kunst en cultuur;
- ter plaatse van de aanduiding 'sport' ook voor sport;
- parkeervoorzieningen;

met daaraan ondergeschikt:
- wegen en paden;
- groenvoorzieningen;

met de daarbij behorende:
- gebouwen;
- tuinen, erven en terreinen;
- bouwwerken geen gebouwen zijnde.

Sedert 2019 is er een voorontwerp bestemmingsplan gepubliceerd.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het voorontwerp en het vigerende bestemmingsplan naar

Dataroom:
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan ons. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten:
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Bezichtigingen:
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- Dinsdag 7 september 2021 van 14.00 uur tot 15.30 uur;
- Donderdag 16 september 2021 van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan ons.

Vraagprijs:
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing.

Verkoopproces:
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden na maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien:
- deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen;
- is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
- niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Indien en voor zover (uitsluitend) naar het oordeel van ABN AMRO Bank N.V. door haar ontvangen biedingen gelijk of vergelijkbaar zijn, behoudt zij zich het recht voor om daaropvolgend nog een verzoek te doen uitgaan naar betrokken bieders om een uiterst finaal bod te doen, waarna ABN AMRO Bank N.V. beoogt tot toewijzing over te gaan. In algemene zin beoogt ABN AMRO Bank N.V. terughoudend met dit recht om te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
26 augustus 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
343 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.