• Verkocht

Schoenaker 6 6641 SZ Beuningen (GE)

€ 830.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 maart 2023
Verkoopdatum
23 juni 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Op een uitstekend gelegen kantorenlocatie kunnen we dit moderne kantoorgebouw (3 lagen + dakopbouw) wat gebouwd is in 1995 aanbieden, gelegen aansluitend aan de afslag van de A73, goed bereikbaar met OV en auto. De A73 biedt via aansluiting op de A50 en is een uitstekende en centrale verbinding met alle delen van het land!
Levendige omgeving door een ligging met meerdere kantoren, uitstekende lunchmogelijkheden (oa DROOM! Beuningen) in de directe omgeving.

Locatie
De onderhavige ligging aan bedrijvenpark de Schoenaker (ca. 67 Ha groot) is de entree van het bedrijventerrein waar meerdere kantoren gevestigd zijn aan de rand van in Beuningen met een groenzone en water.
Verderop aan de Schoenaker op het bedrijventerrein zijn diverse landelijk opererende bedrijven gevestigd waaronder Bart's Retail Food Groep, Bogers kozijnen en Quantore. Aan de andere zijde van de verbindingsweg is Shoppingpark "De Heuve" gelegen met een omvang van circa 31.000 m2 winkelvloeroppervlak (Volumineuze goederen).
Het onderhavige perceel is 2.145 m2 groot.

Object
het betreft een kantoorgebouw wat als single user uitstekend te gebruiken is maar ook voor een multi-tenant functie, per verdieping. Het complex is instapklaar en bestaat uit 3 lagen met kantoorruimten met lift en met (spreek)kamers. Op de 1e verdieping is eveneens een ruime en uitgebreide kantine, de dakopbouw (3e verdieping) bestaat uit ruimte met luchtbehandelingsinstallatie, liftmachinekamer en toegang naar het platte dak met diverse koelunits.
Het gebouw beschikt over een energielabel B, en voldoet daarmee ruimschoots aan de huidige normen zonder toevoeging van zonnepanelen en dergelijke. Indien zin zijn er nog diverse maatregelen mogelijk om tot een nog hoger/beter energielabel te komen.

Indeling:
Entre middels tochtportaal, centrale ruimte met aansluitend een receptie en voor het overige met name kantoorruimten. Centraal gelegen lift, ruimte in gebruik als archief en separate ruimte in gebruik als labruimte. Damestoilet en invalidentoilet, werkkast. Apart trapportaal tot en met de tweede verdieping.
Eerste verdieping met kantoorruimten, D+H toiletten, en kantine/presentatieruimte met keuken.
Tweede verdieping met Dames toiletten, en een werkkast, kantoorruimten. Verder een toegang naar een berging en de trap naar de derde verdieping.
Op de derde verdieping een ruimte met luchtbehandelingsinstallatie en 2 c.v.-installaties. Verder een liftkamer en een buitendeur naar het dak alwaar de opstelling van een aantal condensors.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer: Per auto is het object goed te bereiken; vanaf de autosnelweg A73 is de Schoenaker binnen enkele honderden meters gelegen.
Openbaar vervoer: de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, dankzij een bushalte op loopafstand. De dienstregeling biedt aansluiting op diverse knooppunten.

Parkeren
Het object beschikt over 40 parkeerplaatsen op het aansluitende achter- en naastgelegen parkeerterrein.

Berging
Er is een overdekte fietsen- en containeropslag op het buitenterrein.

Beschikbare vloeroppervlakte:
723 m2, verdeeld over de vier lagen.
BGG 235 m2
1e VD 235 m2
2e VD 235 m2
3e VD 18 m2 (= Technische ruimten en toegang platte dak)

Opleveringsniveau
Het object is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Huidige indeling middels tussenwanden;
- toilet(ten) per verdieping, behoudens 4e verdieping;
- pantry op begane grond, 2e verdieping, kantine op de 1e verdieping;
- Alarminstallatie;
- Te openen ramen;
- Lift.

Aanvaarding is vanaf medio Q4 2023 bespreekbaar.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, gunning geschiedt ten allen tijde onder voorbehoud goedkeuring bestuur.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u bezichtiging of meer informatie? Neem dan contact op met Luc Beumer Vastgoed uit Nijmegen. Wij vertellen u graag meer.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De foto's, (door derden) opgestelde tekeningen, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor een transactie. Publicatie of verspreiding van deze tekst en brochure zonder schriftelijke toestemming van Luc Beumer Vastgoed is niet toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 830.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
723 m²
Perceel
2.145 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.