• Verkocht

Leeuweriklaan 1 A 3722 CT Bilthoven

€ 795.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 februari 2024
Verkoopdatum
28 maart 2024
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Te Koop:

Vrijstaande maatschappelijke ruimte met mogelijkheid voor bestemmingswijziging naar wonen. Het object bestaat uit één bouwlaag, gelegen op een ruim perceel eigen grond in een woonomgeving. In de directe omgeving zijn er de laatste jaren enkele gebouwen met een maatschappelijke bestemming herbestemd naar wonen. Een bestemmingswijziging ligt dus voor de hand, maar dient afgestemd te worden met de gemeente De Bilt.

Vloeroppervlak:
Totaal ca. 255 m² vloeroppervlak.

Parkeren:
Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. In het openbaar gebied is een redelijk aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Vraagprijs:
€ 795.000,= kosten koper, vrij van BTW.

Kadastrale informatie:
Gemeente De Bilt
Sectie E
Nummer 4836
grootte 800 m²

Bestemming:
Maatschappelijke doeleinden. Gezien de locatie ligt het voor de hand dat er woningbouw mogelijk is. Koper dient zelf met de Gemeente De Bilt hiervoor contact te zoeken en eventuele vervolgstappen te nemen.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website omgevingswet.overheid.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Ligging/bereikbaarheid:
Via de Boslaan en de Soestdijkseweg Zuid zijn, zowel het centrum van Bilthoven, als de aansluiting op de A28 (via de Utrechtseweg) binnen enkele minuten te bereiken. Door de ligging nabij het centrum van Bilthoven liggen veel voorzieningen onder handbereik. In het centrum van Bilthoven bevindt zich het winkelcentrum de "Kwinkelier". Dit centrum is van stadsdeelomvang. Daarnaast zijn diverse supermarkten, een HEMA en diverse verszaken zoals een slager, een kaaswinkel en een bakker gevestigd. Eveneens is de horeca breed en ruimschoots vertegenwoordigd.

Op circa 10 minuten lopen is het treinstation Bilthoven bereikbaar. Aan de overzijde zijn bushaltes met aansluitingen naar lokale en regionale bestemmingen zoals onder andere Berg en Bosch en IJsselstein. De trein verbindt Bilthoven met Utrecht en Amersfoort met mogelijkheden voor alle landelijke bestemmingen.

Voorzieningen:
Het kantoorgebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder andere:
- meerdere sanitaire voorzieningen, algemeen en ten behoeve van kinderen;
- uitstortgootsteen;
- wastrog;
- drie keukens;
- vijf close in boilers;
- cv met radiatoren;
- rookmelder met brandmeldcentrale;
- brandblusmiddelen;
- elektrisch bedienbare buitenscreens aan zongevel;
- buitenkraan.

Het buitenterrein is voorzien van een stalen hekwerk met poorten. Het terrein is deels verhard middels tegels en deels voorzien van zand en kunstgras. Op het terrein zijn diverse gedeelten ingericht met speeltoestellen.

Waarborgsom: Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10 % van de koopsom.
Notaris: Keuze koper.
Koopakte: Conform model NVM.
Oplevering: Het object zal op de leveringsdatum terstond na het verlijden van de leveringsakte aan Koper in bezit worden gesteld, aan Koper worden overgedragen en door Koper worden aanvaard in de feitelijke, juridische, fiscale, milieukundige (waaronder begrepen de milieukundige staat van de bodem en het grondwater van het object alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en andere voor de gezondheid schadelijke stoffen), bouwkundige en technische staat waarin het zich ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst bevind (“as is, where is”). Koper heeft ter zake van de feitelijke, juridische, fiscale, milieukundige (waaronder begrepen de milieukundige staat van de bodem en het grondwater van het object alsmede de aanwezigheid van asbest en andere voor de gezondheid schadelijke stoffen), bouwkundige en technische staat van het Verkochte geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.
Koper en Verkoper komen overeen dat de aanwezigheid van enige verontreiniging van het object (inclusief doch niet beperkt tot asbesthoudende materialen of bodem- of grondwaterverontreiniging) nimmer aanleiding zal zijn tot ontbinding of vernietiging van de Koopovereenkomst, tot betaling door Verkoper van enige andere bijdrage of enige schadevergoeding, in welke vorm ook, tot enigerlei verrekening of tot welke aanspraak jegens Verkoper ook.
Transport: In overleg, doch spoedig.
Baten en lasten: Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.
Bijzonderheden: Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verkoper c.q. eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Onderwijsinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
255 m²
Perceel
800 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.