• Verkocht

Stationspark 30 4462 DZ Goes

€ 2.650.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 februari 2020
Verkoopdatum
23 maart 2021
Looptijd
13½ maand

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij aan, een op een gunstige en goed bereikbare locatie gelegen groot pand op een ruim perceel in het Stationspark. Het object is momenteel in gebruik als kantoorpand en bijbehorende opslag-/magazijnruimte bij een regionale woningcorporatie. Het pand is robuust gebouwd en gerealiseerd 1993 en heeft een moderne uitstraling. Het onderhoud is zeer goed en het heeft energielabel A. Het pand kent een royale entree met baliefunctie en een wachtruimte voor klanten. Op de begane grond zijn kantoorruimtes, vergaderruimtes, spreekkamers, toiletvoorzieningen en archiefruimte. De binnendoor bereikbare bedrijfsloods is ingedeeld als werkplaats, sociale ruimtes, opslag- en magazijnruimte en een schilderwerkplaats. Tevens is er een entresolvloer als extra magazijnruimte. De eerste verdieping van het kantoordeel is ingedeeld in kantoor- en overlegruimtes. Tevens is hier een deel van de technische ruimtes en toiletvoorzieningen. De tweede verdieping is ingericht als bedrijfskantine met keuken, toiletvoorzieningen en twee grote vergaderruimten. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met trappen en lift.

Het buitenterrein aan de voorzijde van het pand is ingericht als parkeerterrein voor 7 eigen parkeerplaatsen. Aan de achterzijde van het pand is een parkeerplaats met
ca. 57 parkeerplaatsen, fietsenstalling, verlichting, afsluitbaar middels hek. Tevens staan er containerruimte en is er buitenopslag. Door het weghalen hiervan zijn extra parkeerplaatsen te realiseren. In de aangrenzende openbare ruimte zijn tevens onbetaalde parkeerplaatsen beschikbaar. Op ca 200 meter is een groot openbaar parkeerterrein beschikbaar.

Ligging en situatie
Op korte afstand van het stadscentrum en nabij het NS-station, aan de rand van een kantorenpark, tegen een woongebied aan. Het perceel is een onderdeel van het Stationspark waarop nog verder ontwikkeld zal gaan worden. De directe omgeving kenmerkt zich nu door kantoorruimte en maatschappelijke gebouwen voor de zorg en een school. De verkeerssituatie wordt in de nabije toekomst gewijzigd, waardoor de mogelijkheden en bereikbaarheid van het perceel nog verder verbeteren. Mede door de nieuwe spoortunnel wordt de locatie beter bereikbaar.

Bestemming
De huidige bestemming binnen het bestemmingsplan Stationsomgeving Zuid-Oost, d.d.
13-02-2014, is "Kantoor". De voor "Kantoor" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Kantoor, alsmede voor parkeervoorzieningen, tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming. De definitie van kantoor(ruimte) is een gebouw of een gedeelte daarvan, dat dient voor het beroepsmatig/ bedrijfsmatig verlenen van diensten op financieel, administratief, juridisch en ontwerp-technisch of een hiermee naar aard gelijk te stellen gebied;

Daarnaast kent de locatie de sub-bestemming 'Waarde'. De voor "Waarde _ Archeologie 2" (WR- A2) aangewezen gronden zijn primair bestemd voor het behoud van het ter plaatse aanwezige archeologisch waardevol gebied.

In overleg met de gemeente is het eventueel bespreekbaar om de bestemming Maatschappelijk toe te voegen op het perceel, een en ander afhankelijk van het beoogde gebruik. Niet elk gebruik binnen de bestemming Maatschappelijk is toegestaan.

Privaatrechtelijke aspecten
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Goes, sectie C, nummer 4999, grootte
4.295 m2. Er zijn thans geen privaatrechtelijke of publiekrechtelijke beperkingen bekend.

Bodemonderzoek
In het verleden zijn er op het terrein in het direct aangrenzende gebied diverse onderzoeken uitgevoerd. Er zijn geen bijzondere aantekeningen ten behoeve van dit perceel.

Oppervlaktes
In de bijlagen zijn de plattegronden en gevel tekeningen opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven. De oppervlakten van de diverse onderdelen zijn als volgt op basis van het bruto vloeroppervlakte:
begane grond kantoordeelca. 650 m2
begane grond bedrijfsloodsca. 498 m2
eerste verdieping kantoordeelca. 598 m2
eerste verdieping bedrijfsloodsca. 180 m2
tweede verdieping ca. 245 m2

Onderhoud
Het pand verkeert in het algemeen in een goede staat van onderhoud ten behoeve van het huidige gebruik. De installaties worden op periodieke basis onderhouden en gekeurd.

Bouwaard materialen en constructie
Kantoor ruwbouw:
- Onderheide betonvloer
- Muren betreffen metselwerk (spouwmuren);
- Dak is bedekt met bitumineuze dakbedekking (2015);
- Aluminium kozijnen bezet met isolatieglas.

Afbouw:
- Deels marmoleum, deels tapijtvloer;
- Muren grotendeels (argex) betonsteen;
- Systeemplafonds.

Installaties:
- 3x 250 ampère
- Zonwering
- Warmtepomp;
- Grotendeels cat. 6 bekabeling, deels cat. 5 bekabeling;
- CV-installatie (Nefit Topline HR70 en Nefit Topline HR 100, bouwjaar 2015)
- Radiatoren;
- Led-verlichting;
- Airconditioning;
- Brandslanghaspels;
- Vluchtrouteaanduiding;
- Luchtbehandeling
- Lift (13 persoons, 1993, Kohne)
- 64 zonnepanelen;

Bouwaard: bedrijfsruimte:
- Onderheide betonvloer;
- Opbouw middels gasbetonsteen;
- Stalen dakconstructie;
- Damwandprofielen dak;

Installaties bedrijfsruimte:
- Overheaddeur;
- Gasheaters
,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

Vraagprijs
€ 2.650.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroe¬rende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Opdrachtgever verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaar¬heden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkin¬gen die voort¬vloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeen¬komst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Stationspark 30 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen (op te vragen bij de makelaar)
Kadastraal schetsplan
Bestemmingsplankaart en voorwaarden
Tekeningen/plattegronden
Fotobladen

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 2.650.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 februari 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
2.171 m² (in units vanaf 1.493 m²)
Perceel
4.295 m² (in units vanaf 1.493 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, kamerindeling, liften, pantry, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.