• Verkocht

Langesteijn 132 3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 november 2022
Verkoopdatum
9 juni 2023
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

Algemeen
Zeer representatieve kantoorruimte te koop op Park Langesteijn te Hendrik-Ido-Ambacht. De kantoorruimte is gelegen op de bovenste verdieping en maakt deel uit van een verzamelgebouw waar meerdere kantoorgebruikers gevestigd zijn.

De kantoorruimte beschikt over veel licht, separate werk/- en overlegruimtes, een pantry en een verhoogde computervloer ten behoeve van bekabeling. Daarnaast beschikt het object over een eigen parkeergarage, waar 6 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Park Langesteijn is gelegen nabij de rijksweg A-16, waardoor de bereikbaarheid met de auto goed is. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) met directe verbindingen naar o.a. Dordrecht, Rotterdam en Zwijndrecht.

Kadastrale aanduiding
Het onder-appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de kantoorruimte op de derde verdieping van het kantoorpand genaamd Parla I op het bedrijfsterrein Park Langesteijn te Hendrik-Ido-Ambacht, nabij de Langeweg en Hendrik Ydenweg, kadastraal bekend gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, sectie D, complexaanduiding 3490-A, appartementsindex 103, uitmakende het 536/10.000 onverdeeld aandeel in het appartementsrecht kadastraal bekend als gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, sectie D, nummer 3490 A-1, rechtgevende op een één vierde onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit vier kantoorpanden met in ieder pand kantoorruimten, alsmede een parkeergarage en stalling voor motoren en fietsen in het souterrain, met toegangswegen, park en tuinen genaamd Park Langesteijn, gelegen te Hendrik-Ido-Ambacht, nabij de Langeweg en de Hendrik Ydenweg, kadastraal bekend gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, sectie D nummer 3486, groot één hectare tweeënzestig aren en dertig centiaren, sectie D nummer 3488, groot zes aren en tachtig centiaren en sectie D nummer 2430, groot tweeënvijftig aren;

Het onder-appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats in het souterrain van het kantoorpand genaamd Parla I op het bedrijventerrein Park Langesteijn te Hendrik-Ido-Ambacht, nabij de Langeweg en Hendrik Ydenweg, kadastraal bekend gemeente Hendrik-Ido-Ambacht sectie D complexaanduiding 3490-A, appartementsindex 30, 32, 33, 34, 35 en 78 allen afzonderlijk uitmakende het tien/tienduizendste (10/10.000e) aandeel in de gemeenschap;

Indeling
Ca. 318 m² Kantoorruimte gelegen op de derde verdieping;
6 Parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage;

Bovengenoemde oppervlakten zijn gebaseerd op een NEN meetstaat, opgesteld door AeQO Property Support B.V. d.d. 1 oktober 2008 en kunnen volgens de definitie van NEN 2580 worden aangemerkt als Verhuurbaar Vloeroppervlak (VVO).

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

Algemene gebouwvoorzieningen:
- Luxe entreehal en atrium voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming;
- Tourniquet;
- Centrale trap voorzien van graniet;
- Vloeren van het atrium voorzien van natuursteen en deels van kwalitatief hoogwaardige vloerbedekking;
- Twee panoramaliften tot in de parkeergarage;
- Zonwerende beglazing;
- Brand-preventie installatie afgemonteerd in algemene ruimten;
- Twee douches en een invalidentoilet op de begane grond;
- Vier toiletgroepen, twee heren en twee dames;

Kantoorruimte vleugel Langesteijn 132 te Hendrik-Ido-Ambacht:
- Verhoogde computervloer met daaronder weggewerkte elektriciteitspunten;
- Raambekleding;
- Vloerbekleding;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichting spotjes en tl verlichtingsbalken (middels bewegingssensoren);
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en kiepramen;
- Kabelgoten voorzien van databekabeling, telefoonbekabeling en elektra d.m.v. Wandcontactdozen;
- Serverruimte voorzien van patchkast;
- Intercominstallatie vanaf de hoofdentree en vanaf de inrit parkeergarage naar de
verdiepingen;
- Klimaatinstallatie middels een all-air systeem. Middels dit systeem wordt verwarmd, gekoeld en geventileerd en is per zone regelbaar. De lucht wordt tochtvrij via plafondroosters ingeblazen;
- Brandblusmiddelen;
- Brandmelder;
- Directe toegang naar vluchtroute vanuit de vleugel;
- Pantry v.v. vier onder- en vier bovenkasten en close-in boiler t.v.b. warm water (10 liter, Daalderop);
- Glasvezelverbinding;
- Diverse ingebouwde werk-/ spreekkamers;

Koopsom
Prijs op aanvraag.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper en koper een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de koopovereenkomst door koper zijn ondertekend.

Indien verkoper dit wenst, dient koper bereid te zijn mede te werken aan een met BTW belaste levering.

Koopovereenkomst
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor Bedrijfs onroerend goed (model 2019) zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

Zekerheidsstelling
Koper dient ter nakoming van zijn verplichtingen, 7 dagen na het verlopen van de ontbindende voorwaarden, een waarborgsom te storten bij de notaris, ter grootte van 10% van de koopsom.

Staat van de onroerende zaak
De Onroerende Zaak zal aan Koper in eigendom worden overgedragen in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van de bezichtiging bevond, “as is, where is en voetstoots”, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van Koper komen.

Energielabel
Energielabel A.

Datum van oplevering
In overleg.

Lasten en Beperkingen
Meer informatie m.b.t. de lasten en beperkingen treft u in de te downloaden brochure.

Bestemmingsplan
Meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Gebruik
Koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de koopovereenkomst blijkt dat het gebruik van Koper strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Koper de Verkoper daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Koper.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.

- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
318 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.