• Verkocht

Meent 50 4141 AD Leerdam

€ 725.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 april 2022
Verkoopdatum
2 juni 2022
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Prachtig pand beschikbaar op goed bereikbare locatie in het centrum van Leerdam, op korte afstand van het openbaar vervoer en de winkels. Bij de grondige verbouwing in 2012 zijn er naast een imposante entree in totaal 7 praktijk- en/of kantoorruimtes gerealiseerd. Het hele pand is zeer hoogwaardig afgewerkt en is door haar uitstraling een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO):

Begane grond: circa. 198 m2 BVO

1e verdieping: circa. 162 m2 BVO

Dakterras: circa. 42 m2 BVO

Ligging en bereikbaarheid

Leerdam maakt (samen met Meerkerk en Vianen) deel uit van de gemeente Vijfheerenlanden en ligt in de provincie Utrecht, op de grens van Zuid-Holland en Gelderland, aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.

Parkeren

Het pand beschikt over 7 privé parkeerplaatsen. In de direct omgeving is bovendien ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een "Wonen - 3” bestemming met een functieaanduiding "Dienstverlening”. Zodoende zijn er bedrijven tot ten hoogste categorie B van de Staat van Bedrijfsactiviteiten – Functiemening, detailhandel, dienstverlening, kantoor en maatschappelijke voorzieningen toegestaan.

Als kopert bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Afzuiginstallatie
- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Douche ruimte
- Garderobe
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- telefonieaansluiting
- PVC vloer
- Mechanische ventilatie
- Pantry
- Serverruimte
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Vloerverwarming op de begane grond

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente: Leerdam

Sectie: C

Nummer: 1826

Oppervlakte: 433 m2

Koopcondities

Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

===================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Meent 50 in Leerdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 725.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 april 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
402 m²
Perceel
433 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Willy Van Loon
Meent 50
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Wat een fijn bedrijf. Goed informatiepakket, afspraken snel gemaakt en goed nagekomen, telefonisch prima bereikbaar. Pand snel op Funda en snel verkocht.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.