• Verkocht

Plantageweg 2-9 3833 AZ Leusden

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 juni 2019
Verkoopdatum
1 juni 2022
Looptijd
35 maanden

Omschrijving

Algemeen
Aan de rand van het groene Leusden verrijst het nieuwe kantoren- en bedrijvenpark De Plantage. Leusden is door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke vestigings- plaats. De opzet van De Plantage kenmerkt zich door een eigen karakter en visie. De Plantage is hierdoor een toplocatie die zowel sociale als zakelijke meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving, waar de gebruikers waardevolle contacten met elkaar kunnen opbouwen. Een geschikte plek vlakbij de Randstad, om goed te ondernemen.
De vijf kantoren ontworpen door Palazzo Architecten, markeren de entree van De Plantage. De kantoren hebben ieder een eigen unieke uitstraling, maar zijn duidelijk familie van elkaar. De gekozen natuurlijke basismaterialen zijn baksteen, glas en hout.
Ze vormen daarmee een goede harmonie met elkaar en de park-achtige omgeving. De grote gevelopeningen zorgen voor veel daglicht in het kantoor en een directe relatie met buiten.
Het casco-ontwerp van de kantoren is zo bedacht dat er veel vrijheid ontstaat voor de indeling. De entree en de kern met voorzieningen als een lift, trap en toilet zijn vaste onderdelen. Rondom deze kern is het mogelijk zowel complete kantoor- tuinen te realiseren, als afzonderlijke ruimtes. Palazzo Architecten denkt graag met u mee in het nader indelen van de ruimtes en met een interieurontwerp passend bij uw bedrijf.

Waarom een kantoor op de Plantage?
- Uniek ontwerp per kantoorgebouw;
- Moderne representatieve uitstraling;
- Energiezuinige en duurzame huisvesting;
- Hoogwaardig materiaalgebruik;
- Toekomstbestendige belegging;
- Rendabele investering;
- Privé parkeerterrein;
- Flexibel in te delen;
- Inrichting en interieur naar wens.

Zelfstandig, met kwaliteit en smaak en een eigen gezicht. U werkt als ondernemer op uw manier en zo wilt u ook gehuisvest zijn. Een gezicht dat past bij de schaalgrootte van uw onderneming met een scherpe blik op de kosten, nu en in de toekomst. De hoogwaardige uitstraling op De Plantage wordt bewaakt door een beeldkwaliteitsplan en parkmanagement.

Locatie
Het kantoren- en bedrijventerrein De Plantage bestaat uit een ruim opgezette kantorenstrook op een zichtlocatie direct aan de Groene Zoom, de ringweg rondom Leusden. Het groene en open karakter van De Plantage wordt op het binnen- terrein doorgezet met vrijstaande bedrijfsgebouwen.
De Plantage geeft volop flexibiliteit binnen een zakelijke en moderne sfeer in het hart van het land. Een grote groep ontvangen? Zin in een lekkere lunch? Het Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort met alle benodigde zakelijke voorzieningen ligt op loopafstand van De Plantage. Voor ontspanning en gezond sporten kunt u terecht bij het sportcentrum direct gelegen naast De Plantage.

Bereikbaarheid en parkeren
De kantoren van De Plantage zijn verrassend goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Gelegen op een goede locatie in het zicht aan de doorgaande weg Groene Zoom bent u binnen 15 minuten in Utrecht en binnen 40 minuten in Amsterdam. De Plantage is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een
directe busverbinding met station Amersfoort. Hiermee bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en ontsluiting. Door de ruime opzet van De Plantage heeft u direct bij uw kantoor voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vloeroppervlak
Kantoor 1: NOORDSPRONG
Op de kop van De Plantage springt kantoor 1 direct in het oog. Komend via het noorden - vanaf de snelweg op de A28 - valt dit kantoor met het moderne en toch speelse ontwerp direct op. De sprong in de gevel geeft op de verdiepingen extra ruimte. Met de grote panoramische vensters ontstaat een bijzondere plek om te werken en ondernemen.

Kantoor 2: MARKANT
Een echte blikvanger. Op een prominente plek bij de entree van het
kantoren- en bedrijvenpark kun je gerust spreken van het visitekaartje van De Plantage. Door het veelzijdige ontwerp heeft dit kantoor in werkelijkheid vier voorgevels. Het opvallende ontwerp geeft het gebouw een unieke en geheel eigen
identiteit.

Kantoor 3: ZONNEWENDE
Goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg Groene Zoom springt kantoor 3 eruit
door de bijzondere voorgevel. De strakke belijningen in de grote raampartijen geven zowel de buitenzijde als de binnenzijde een unieke uitstraling. Op de ruime verdiepingen ontstaat hierdoor een lichte werkomgeving met uitzicht op het prachtige groen van Leusden.

Kantoor 4:SPIEGEL
Kantoor 4 neemt met het moderne ingetogen ontwerp en robuuste uitstraling een eigen plek in binnen De Plantage. Door de vele ramen zijn de plattegronden optimaal naar wens in te delen met altijd ruim voldoende daglicht. De eerste en tweede verdieping hebben bovendien een extra ruime opzet door de verspringing in de gevel.

Kantoor 5: ZUIDZICHT
Aankomend vanaf het zuiden valt kantoor 5 direct op. Het ontwerp met de opvallende
sprong in de voorgevel en de combinatie van verschillende gevelmaterialen geeft het gebouw een geheel eigen karakter. Met twee zijden grenzend aan het water, heeft dit kantoor een extra fraaie ligging in De Plantage. Bovendien geeft deze sprong op de verdiepingen een extra speelse plattegrond met legio mogelijkheden.

Kantoor Kavel-oppervlakte Metrage (in m² b.v.o.) Metrage (in m² v.v.o.) Aantal pp
1. Noordsprong Ca. 1.280 Ca. 920 Ca. 780 19
2. Markant Ca. 1.241 Ca. 900 Ca. 756 19
3. Zonnewende Ca. 1.647 Ca. 924 Ca. 788 19
4. Spiegel Ca. 1.699 Ca. 923 Ca. 778 19
5. Zuidzicht Ca. 1.728 Ca. 886 Ca. 742 17

Koopprijs
Vanaf € 1.547.000 excl. btw.

Oplevering
Van A tot Z alles geregeld. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een van de kantoorontwerpen voor De Plantage zorgt Van Wijnen voor alles. Of u nu zelf een actieve rol aanneemt of dat het kantoor sleutelklaar wordt opgeleverd, uw wensen staan voorop. De kantoren kenmerken zich door grote vrije ruimtes die geheel naar eigen smaak en inzicht kunnen worden ingericht en ingedeeld. In de centrale kern is er ruimte voor de toiletgroepen en het trappenhuis met lift.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
17 juni 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
788 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.