• Verkocht

Rijneiland 5 3984 MA Odijk

€ 199.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 juni 2020
Verkoopdatum
15 oktober 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Gebouwsamenvatting
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de kantoor-/praktijkruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, uitmakende het eenhonderd/eenduizendste (100/1.000ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

De praktijkruimte maakt onderdeel uit van GezondheidsCentrum Odijk waarin gevestigd: huisartsen, tandartsen, een psycholoog, osteopaat, logopedist, tandprotheticus, mondhygiëniste en haptonoom. De praktijkruimte heeft een maatschappelijke bestemming en is geschikt voor diverse doeleinden.

Het netto vloeroppervlak bedraagt circa 72 m2. Het vloeroppervlak inclusief de toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimte komt uit op circa 105 m2 dit is exclusief de entresol van circa 10 m2 . Tot de gemeenschappelijke ruimten behoren onder andere de wachtruimte, archiefruimte, toiletgroepen, keuken/kofferruimte, lift en trap. De algemene ruimten worden onderhouden en schoongemaakt vanuit de VvE waardoor er weinig zorgen over het beheer is.

Omgeving
De praktijkruimte ligt naast Sporthal Lindenhof en een appartementencomplex. Ter plaatse is een groot parkeerterrein. In de directe omgeving bevinden zich meerdere winkels en woningen. Het centrum van Odijk is op circa 2 minuten loopafstand gelegen.

Bereikbaarheid per auto
De bereikbaarheid van de praktijkruimte per auto is uitstekend. De dichtstbijzijnde afrit van de Provincialeweg de N229 ligt op ongeveer 5 minuten rij afstand van de A12. Hierdoor zijn de snelwegen A27 en A28 ook goed te bereiken.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed.
Op een paar minuten loopafstand van het GezondheidsCentrum is de bushalte waar bus 41 elke 30 minuten rechtstreeks naar Utrecht Centraal Station vertrekt.

Op korte loopafstand is ook bushalte Odijk-Zuid waar bus 43 vertrekt naar NS Station Driebergen/Zeist. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. Ook gaan er vanaf deze halte bussen naar NS Station Bunnik, deze reistijd bedraagt circa 11 minuten.

Opleveringsniveau
De praktijkruimte verkeert in een goede staat van onderhoud en wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief onder andere luchtverversingsinstallatie, airconditioning, plafond (incl. verlichting), vloerafwerking en vide

Gebruik
De ruimte is momenteel in gebruik door Dental Keramiek. Het is nu ingericht als tandtechnisch laboratorium. Door het plaatsen van een entresolvloer is er een extra ruimte gecreëerd die thans als kantoorruimte wordt gebruikt.

Genoemde bijdrage VvE is inclusief:
energie, elektra, gas en water
schoonmaak gezamenlijke ruimten
reservering groot onderhoud (o.a. schilderwerk en installaties)
onderhoud, inrichting en service van o.a.: vendor, groenduo, devenco, van Schaick, glazenwasser, vuilcontainer, alarmdienst(en) en noodnet

Heeft u vragen over dit GezondheidsCentrum? Neem dan contact met ons op via 030-2322303 of

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 199.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
29 juni 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²
Perceel
1.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.