• Verkocht

Molenstraat 54 5341 GE Oss

€ 1.500 /mnd € 225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 september 2020
Verkoopdatum
28 september 2020
Looptijd
10 dagen

Omschrijving

Locatie
Mooier en herkenbaarder dan dit wordt het niet! Deze commerciële ruimte is gelegen op een absolute A-locatie voor zakelijk dienstverleners op de hoek van de Molenstraat/Oostwal en aan de Rotonde met het bekende 'Kromme Zwaard van Oss' en het Jan Cunen Museum. De Molenstraat is de hoofdtoegangsweg naar het centrum van Oss, de verbindingsweg van het Centraal Station (circa 300 meter) en van het kernwinkelgebied. De bereikbaarheid kan uitstekend worden genoemd, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Object
De commerciële ruimte omvat het appartementsrecht van een ruimte van 160 m² op de begane grond. De hoeklocatie van het pand met veel glas creëert een prettig licht kantoor. De ruimte is volledig ingericht en voorziet in een fraaie open entree met daar omheen aangrenzend 3 ruime kantoor-/spreekkamers, slimme uit het oog liggende pantry, grote vergaderkamer, toilet, trapkast en technische ruimte.

Opleveringsniveau
Het pand is volledig ingericht met kamerindeling, pantry, toilet met fonteintje, systeemplafond met verlichting alsmede alarminstallatie en een volledige wand met dossierkasten.

Parkeren
Aan de Molenstraat is (betaald) parkeren mogelijk. De openbare parkeergarage Bergoss en parkeerterrein De Maasvallei liggen op loopafstand.

Bestemming
Voor de locatie is het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' van toepassing. Het object heeft hierin de bestemming 'Gemengd-1' en als zodanig bestemd voor kantoren, dienstverlening (zoals uitzendbureau, reisbureau, kapsalon, bankkantoor) en maatschappelijke organisaties waaronder een apotheek. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
18 september 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Betrokken makelaar

NVM makelaar

RSP Makelaars

Bel 073-6488750

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.