• Verkocht

De Nije Hoop 9216 WP Oudega (Gem. Smallingerland)

€ 200.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 maart 2022
Verkoopdatum
10 oktober 2022
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

Project in voorbereiding! De Nije Hoop te Oudega. De start verkoop van het project wordt in het tweede kwartaal 2022 verwacht.

Midden in het hart van het levendige dorp Oudega in de gemeente Smallingerland wordt op de locatie van de voormalige zuivelfabriek het nieuwe appartementencomplex De Nije Hoop gerealiseerd.

De Nije Hoop ligt aan de haven van Oudega en bestaat op de begane grond uit 2 commerciële ruimtes, 10 garageboxen en bergingen. Op de 1e en 2e verdieping worden 10 woonappartementen gerealiseerd. Er is op dit moment nog 1 commerciële ruimte beschikbaar. Deze casco ruimte heeft een oppervlakte van circa 91 m² BVO en is voor diverse doeleinden geschikt. De koopsom van de ruimte bedraagt € 200.000,- exclusief BTW.

Oudega heeft een rijke historie en telt ongeveer 1.700 inwoners. Het dorp bevindt zich in een natuurrijke omgeving met veel water en groen. Veel dagelijkse voorzieningen zijn aanwezig in en rondom Oudega. Een supermarkt, warme bakker en de horeca bevinden zich op loopafstand, naast nog enkele winkels is er een basisschool, een multifunctioneel centrum en kent het dorp een rijk verenigingsleven met veel sportfaciliteiten.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 200.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
24 maart 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.