John F. Kennedylaan 18 5981 XC Panningen

  • Verkocht
Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 juni 2018
Verkoopdatum
19 februari 2020
Looptijd
20 maanden

Omschrijving

Te koop/te huur multifunctioneel bedrijfsgebouw met kantoorruimte/showroom en bedrijfshal.

Op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg van het bedrijvenpark J.F. Kennedylaan gelegen, prima onderhouden, multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het representatieve bedrijfsgebouw bestaat uit een bedrijfshal van ca. 515 m² en kantoorruimten (ca. 285 m²) welke aan de voorzijde zijn gelegen en ook optimaal als bijv. showroom te gebruiken zijn.

Het pand ligt nabij bedrijven als de Gamma, het Rabobank Adviescentrum, de Boerenbond en Medische centrum Pantaleon. De autosnelweg A-67 ligt op ca. 10 autominuten. Het gehele terrein is omheind en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Indeling:

Kantoorruimten:
Aan de voorzijde van het pand is de entree gelegen waardoor het kantoorgedeelte te betreden is. Het betreft een ruimte van ca. 285 m². Momenteel is de ruimte ingedeeld in een vijftal verschillende kantoorruimten en meerdere (semi)open werkplekken. De indeling en inrichting hiervan is relatief eenvoudig te veranderen.
De ruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met ledverlichting, inbouwspots, een heater en airconditioning. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking.
Aan de achterzijde bevinden zich een tweetal verdere kantoorruimten. Via de grootste ruimte is toegang naar de bovengelegen ruimte middels een wenteltrap. Naast de kantoren liggen de toiletten en de kantine.

Direct achter de kantoorruimten is een magazijnruimte gelegen welke middels een separatiewand is gescheiden van de achtergelegen bedrijfshal. De magazijnruimte is voorzien van een aparte (loop)deur, er is een heather aanwezig en tevens is er naast de serverruimte een afsluitbare archief/opslagruimte (ca. 120 m² incl. server- en opslagruimte). De magazijnruimte is ook bij de achtergelegen bedrijfshal te betrekken wanneer de separatiewand verwijderd wordt.

Vanuit de magazijnruimte is tevens toegang tot de ruimten op de 1e verdieping. Hier bevindt zich een kantoor- annex vergaderruimte van ca. 35 m². Tevens is er aan weerszijde een praktische vide voor extra opslagruimte en de technische installaties (ca. 50 – 60 m²).

Bedrijfshal:
De achtergelegen bedrijfshal is ca. 395 m² groot en is voorzien van een grote overheaddeur (zijkant) en een loopdeur (achterkant), daarnaast is er een lichtstraat aanwezig en een heather t.b.v. verwarming. De geïsoleerde hal heeft een vrije hoogte van 5.20 tot 5.60 mtr.

Buitenterrein - parkeren:
Aan de voorzijde liggen diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de achterzijde ligt nog een vrij in te delen perceel van ca. 650-700 m² wat momenteel gebruikt wordt voor buitenopslag en parkeren. Het achter- en zijterrein is geheel omheind. Er is een grote toegangspoort aan de voorzijde en het terrein is grotendeels v.v. klinkers.

Algemeen:
- Gebouwd omstreeks 1998, de platte daken zijn in 2016 en 2017 vernieuwd
- Aluminium kozijnen met geïsoleerd glas
- Perceel 2.297 m²

Bestemming:
Het pand is geschikt voor diverse doeleinden o.a. als kantoren met bedrijfshal maar ook als verkoopruimte met showroom in combinatie met opslagruimte/magazijn.
Het pand heeft de bestemming “Bedrijventerrein - 1” waarbij bedrijven van de (milieu)categorie 1 en 2, groothandelsbedrijven en/of bedrijven/bedrijfsactiviteiten die naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen zijn, toegestaan zijn.

Gedeeltelijke huur:
Het voorste gedeelte van het pand, te weten de kantoren/showroom met magazijnruimte is in overleg ook apart te huur.

Voor meer informatie download de brochure of neem contact op met ons kantoor.

Huurprijs: € 55.000,- excl. btw per jaar.
Vraagprijs: € 565.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
12 juni 2018
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
320 m²
Perceel
2.297 m² (in units vanaf 320 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Betrokken makelaar

NVM makelaar

InterMakelaars

Bel 077 3067101

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.