• Verkocht

Sint Jorisplein 2 2981 GB Ridderkerk

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 juli 2020
Verkoopdatum
10 september 2020
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Online veiling in opdracht van de Rabobank van het kantoorgebouw met transformatiemogelijkheden gelegen aan het Sint Jorisplein 2 te Ridderkerk.
De online verkoop vindt plaats op woensdag 02 september 2020, bij inzet en afslag vanaf 10:30 uur, via de website van BOG Auctions, uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot 1 september 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Advocaten Notarissen
Mr. A.W. Kuijpers, waarnemende het vacante protocol van mr. J.F. Verlinden
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
In het centrum van Ridderkerk gelegen, representatief kantoorgebouw (voormalige Rabobank) met parkeergelegenheid op eigen terrein.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Ridderkerk, sectie H, nummer 5730, groot 12 are en 4 centiare alsmede appartementsrecht kadastraal bekend gemeente Ridderkerk, sectie H, nummer 5700-A9.

LOCATIE:
Aan de rand van het centrum-winkelgebied van Ridderkerk op uitstekende zichtlocatie gelegen. Stadhuis en Singelkerk zijn in de nabijheid. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de uitvalswegen en snelwegen A-15, A-16 en A-38.

INDELING:
Begane grond: centrale entree, ruime ontvangsthal voor clienten, diverse spreekkamers, zithoek, pantry, achteringang, garderobe, toiletgroep, trapopgang, lift;
1e Verdieping: gang met archiefruimte, directiekamer, diverse spreekkamers, kantoortuin met pantry, twee kamers en kluisruimte;
2de Verdieping: gang met archiefruimte, kantoortuin met schuifwanden waardoor drie separate ruimten mogelijk zijn, keukenruimte, opslagruimte, vergaderkamer, kantoortuin, pantry.

AFMETINGEN:
Begane grond: verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 535 m²; bruto vloeroppervlakte ca. 600 m².
Eerste verdieping: verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 496 m²; bruto vloeroppervlakte ca. 564 m².
Tweede verdieping: verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 483 m²; bruto vloeroppervlakte ca. 578 m².
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: 1.515 m².
Totaal bruto vloeroppervlakte: 1.742 m².
Nen 2580 meetrapport aanwezig.

PARKEREN:
Parkeergelegenheid 12 parkeerplaatsen) op eigen terrein, voorzien van omheining, verharding en toegang door middel van een slagboom. Op het parkeerterrein is een fietsenberging aanwezig. Het parkeerterrein is belast met een erfdienstbaarheid van overpad (dienend erf). Voor de volledige omschrijving van genoemde erfdienstbaarheid wordt verwezen naar de documenten in de dataroom van de veiling.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Centrum Ridderkerk (vastgesteld 22 mei 2017) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum-1 en de Dubbelbestemming: Waarde-Archeologie-1.
Volgens de bestemmingsregels zijn de aangewezen gronden bestemd voor:
- detailhandel;
- kantoren;
- dienstverlening;
- horeca;
- wonen met aan huisgebonden beroep en aan huis gebonden bedrijven;
- maatschappelijke voorzieningen;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals laad- en losruimten, nutsvoorzieningen, verkeers- en parkeervoorzieningen, (dak)tuinen, erven en groen.

TRANSFORMATIE:
Door de uitgebreide bestemmings / gebruiksmogelijkheden is dit object ideaal geschikt voor transformatie naar bijvoorbeeld commercieel gebruik in de plint / begane grond en wonen op de verdiepingen. Kandidaat koper dient voor eigen rekening en risico zelf onderzoek te doen naar de mogelijkheden van transformatie en dienen ten aanzien van publiekrechtelijke vragen daaromtrent in overleg te treden met het bevoegd gezag van de gemeente Ridderkerk / de provincie Zuid-Holland.

VOORZIENINGEN / SPECIFICATIES:
- Voorzien van van liftinstallatie en trappenhuis
- Deels voorzien van zonwering / screens
- Voorzien van brandblussers, systeemplafonds, stoffering, pantry’s, centrale verwarming, topkoeling, aluminium kozijnen v.v. dubbel glas en kabelgoten.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Het kantoorpand is op dit moment nog in gebruik bij opdrachtgever. Het object wordt ten tijde van de juridische levering leeg en ontrumd en wordt onverhuurd geleverd aan de nieuwe eigenaar.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Op de levering van de onroerende zaak is overdrachtsbelasting van toepassing.

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan het Sint Jorisplein 2 te Ridderkerk (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
22 juli 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Belegging en verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
1.515 m² (in units vanaf 483 m²)
Perceel
1.204 m² (in units vanaf 483 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 1 per jaar
Huurders
1 huurder
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.