• Verkocht

Graaf Adolfstraat 25 001 8606 BT Sneek

€ 225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 december 2022
Verkoopdatum
20 februari 2023
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Aan de invalsweg van Sneek ligt op uitmuntende zichtlocatie dit representatieve, zelfstandige kantoor met ca. 180 m² vloeroppervlakte en energielabel A. Het goed bereikbare, opvallende object is gelegen aan een belangrijke invalsweg van Sneek en heeft in de directe omgeving voldoende parkeerfaciliteiten.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 180 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond. De vermelde oppervlakten zijn geraamd en er is geen meetinstructie gehanteerd noch NEN 2580 meetrapport voorhanden. Koper dient echter zelf na te gaan of de genoemde oppervlakten in overeenstemming zijn met de werkelijkheid.

Voorzieningen
Het object wordt zeer compleet opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- CV- ketel – WTW installatie- verwarming;
- Airco-/ splitunits;
- Plafonds met verlichting;
- Pantry;
- Toilet;

Aanvaarding
Q1 2023 (in nader overleg te bepalen)

Vraagprijs
€ 225.000,= kosten koper.

“As is where is” clausule
Met betrekking tot de daadwerkelijke conditie van het Verkochte (waaronder begrepen de technische, juridische (tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald in deze Overeenkomst) en/of de milieuconditie) wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat het Verkochte voetstoots (“as is where is”) aan Koper zal worden geleverd, welke afspraak de verplichtingen van Verkoper uit hoofde van deze Overeenkomst en de eventueel in deze Overeenkomst beschreven garanties van Verkoper onverlet laat. Koper zal in de Leveringsakte Verkoper vrijwaren tegen alle aanspraken van derden jegens Verkoper als de (voormalige) eigenaar van het Verkochte en die voor het eerst geldend worden gemaakt na de Verkoopdatum en die voortvloeien uit de daadwerkelijke conditie waarin het Verkochte zich bevindt.

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan Sperkhem - Tuindorp. Gemeente Sudwest-Fryslan staat positief ten opzichte van zowel een toekomstige woonfunctie en/of kantoor- praktijkruimte. Middels een vooroverleg met gemeente Sudwest-Fryslan dient koper zelf voor de door haar gewenste bestemming zorg te dragen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verkoop vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 december 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.