• Verkocht

Westereems 4 8602 CR Sneek

€ 795.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 februari 2022
Verkoopdatum
18 juli 2022
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Aan de rand van de stad, op zichtlocatie aan Stadsrondweg Noord, in plan De Loten, ligt dit representatieve woon-/bedrijfspand (2005) met inpandige garage, berging, 14 parkeerplaatsen op eigen terrein en ca. 420m2 inpandige bedrijfsruimte. Het woonhuis (ca. 82m2) is gesitueerd op de 1e verdieping met een zelfstandige entree/hal (ca. 11m2) en eigen garage/berging (ca. 71m2) op de begane grond. Het bedrijfsgedeelte (BVO ca. 420m2) is voor het grootste gedeelte (ca. 260m2) verhuurd aan een Fysiotherapiepraktijk (op de begane grond en 1e verdieping). De overige bedrijfsruimte (ca. 160m2), op de begane grond, bestaat uit een kapsalon, schoonheidssalon en praktijkruimte met representatieve entree, wachtruimte, pantry's, wc's en berging is grotendeels vrij van huur. De bedrijfsruimte is eventueel nog met ca. 100m2 uit te breiden op de 1e verdieping, door toevoeging van de twee zolders.

Indeling (woonhuis):
Entree/hal op de begane grond (ca. 11m2) met trapopgang. Toegang tot de garage/berging (ca. 71m2) met eigen wc, trapkast en vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime hal/overloop met wc en werkkast. Woonkamer (ca. 35m2) met open keuken voorzien van moderne inrichting met inbouwapparatuur. Moderne badkamer ingericht met lig-/bubbelbad, douche en wastafel. Twee slaapkamers (ca. 12m2) aan de achterzijde, waarvan één met klein balkon. De woning is volledig voorzien van kunststof buitenkozijnen, -ramen en -deuren, systeemplafonds, balansventilatie en plavuizen met vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich een privétuin met houten berging (ca. 8m2). Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich nog een inpandige berging (ca. 13m2) met trap naar een grote zolder (ca. 21m2).

Indeling (Fysiotherapiepraktijk):
Entree met grote ontvangstruimte met balie, wachtruimte, kleedruimte, wc, meterkast en berging. Twee grote praktijkruimtes (ca. 33m2 en 44m2). Het geheel is op de begane grond voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en airco (eigendom huurder).

1e verdieping:
Hal/overloop met wc. Kantine (ca. 11m2) met keukenblok. Twee praktijkruimtes (ca. 18m2 en 22m2). Verwarming middels radiatoren, systeemplafond met verlichting en airco (eigendom huurder).

Indeling (schoonheidssalon, kapsalon, kantoor-/praktijkruimtes):
Representatieve entree/hal, wachtruimte. Twee wc's (één rolstoelvriendelijke). Twee pantry's. Kapsalon (ca. 31m2) met zelfstandige buitendeur. Drie praktijkruimtes t.b.v. de schoonheidssalon. Kantoor-/praktijkkamer (ca. 16m2). Twee kantoor-/praktijkkamers (ca. 19m2 en 23m2), thans verhuurd aan de Fysiotherapiepraktijk. Het geheel is gedeeltelijk voorzien van plavuizen met vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en airco. De inrichting t.b.v. de schoonheidssalon is eventueel ter overname.

Op de 1e verdieping van het gebouw zijn nog 2 grote zolders aanwezig, totaal ca. 100m2, waarmee eventueel de vloeroppervlak bedrijfsruimte kan worden vergroot.

Info:
Energielabel A+ (bedrijfsruimtes). Energielabel B (woonhuis). Volledig geïsoleerd. Verwarmd middels diverse cv-ketels en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Balansventilatie systeem. Brandmeldingssysteem. Grotendeels voorzien van kunststof buitenkozijnen, -ramen en -deuren. Bouwjaar 2005. Verbouwjaar Fysiotherapiepraktijk 2017. Eigen grond 1629m2.

Algemeen:
Het huurcontract van de Fysiotherapiepraktijk loopt tot 01-09-2024, heeft 1 jaar opzegtermijn en wordt stilzwijgend verlengd met telkens 5 jaar. Het huurcontract van de Fysiotherapiepraktijk, t.b.v. de twee kantoor-/praktijkruimtes, loopt tot 30-04-2027 heeft 1 jaar opzegtermijn en wordt stilzwijgend verlengd met telkens 5 jaar. Het huurcontract van de kapsalon loopt tot 31-12-2022 is opgezegd. De overige ruimtes zijn en worden vrij van huur opgeleverd. Er is één hoofdaansluiting voor gas, water en elektra. Verbruik wordt maandelijks verrekend. Informatie over de huidige huuropbrengst wordt uitsluitend, op aanvraag, via de makelaar verstrekt.

Bestemmingsplan:
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de bestemming 'gemengd' met functie aanduiding 'bedrijfswoning'.

Een representatief, gedeeltelijk verhuurd, woon-/bedrijfspand, een ideale combinatie van wonen en werken, o.a. kapsalon, nagelstudio, schoonheidssalon, kantoor- en praktijk, aan huis!

Bezichtiging uitsluitend via de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
18 februari 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
420 m²
Perceel
1.629 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 92 m²)

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.