• Verkocht

Meutestraat 12 5042 XK Tilburg

€ 225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 juli 2022
Verkoopdatum
27 juli 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op het binnenwijkse bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

OBJECT
De kantoorruimte maakt deel uit van een kantoorverzamelgebouw waarin 8 kantoorunits zijn gelegen. Het kantoorverzamelgebouw is in 2000 gebouwd en bestaat uit twee bouwlagen. De betreffende kantoorruimte is gunstig gelegen op de begane grond aan de zijde van de Meutestraat. Aan deze zijde worden via de centrale entreehal in totaal vier kantoorunits ontsloten.

De kantoorruimte is door middel van diverse scheidingswanden verdeeld in twee kantoorkamers aan de voorzijde, een centrale spreek/kantoorruimte in het midden en een grotere kantoorruimte aan de achterzijde. De kantoorruimte aan de achterzijde grenst aan een patio waardoor er veel daglichttoetreding is. Er is veel glas toegepast in de kantoorruimte waardoor het geheel een prettige en open sfeer heeft. De kantoorruimte beschikt daarnaast over een aparte archief/reproruimte, een apart dames- en herentoilet en diverse bergkasten. Uiteraard is er ook een pantryblok aanwezig.

De kantoorruimte heeft het energielabel A+.

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte circa 150 m².

VOORZIENINGEN
- Dubbel glas
- Scheidingswanden
- Toiletgroepen
- CV-installatie met radiatoren, airco-unit
- Systeemplafonds met verlichting
- Vloerbedekking
- Keuken
- Alarmsysteem
- Rolluiken aan de voorzijde

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Tilburg
Sectie AC
Nummer 2574
Appartementsindex A3

De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 75,00 per maand.

KOOPSOM
€ 225.000,- k.k.

OPLEVERDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

NOTARIS
Nader door koper te bepalen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
1 juli 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.