• Verkocht

Buorren 2 b 8851 EN Tzummarum

€ 395.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 juni 2021
Verkoopdatum
28 oktober 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Wenst u te wonen met een bedrijf aan huis? Bent u opzoek naar een kangoeroewoning? Wilt u een kinderopvang starten? Zoekt u een beleggingsobject? Of wilt u gewoon simpel weg royaal wonen? Dit object voldoet aan al uw wensen!

De huidige bestemming is “bedrijf” echter er is een vooroverleg ingediend bij de gemeente om de bestemming te wijzigen naar “wonen” waarbij de gemeente heeft aangegeven hier positief in te willen meegaan (de aanvraag loopt nog). Indien u de bestemming wenst te wijzigen naar ‘Wonen’ dan bestaat de mogelijkheid dat er bijgebouwen gesloopt dienen te worden. Hieromtrent zal nog duidelijkheid worden verschaft. Naar het zich laat aanzien kan men dus kiezen of het object als woonwerk object of als reguliere woning aangewend gaat worden.

Het geheel bestaat uit een woonhuis met een gebruiksoppervlak van ca. 186m2 met daar achter circa 350m2 aan voormalig, kantoor- en bedrijfsruimte en staat op 1780m2 eigen grond. Tot voor kort deed het dienst als woonruimte voor arbeidsmigranten, dit verklaard het aantal keukens en sanitaire voorzieningen en de extra kamers die zijn gerealiseerd. Aan de linkerzijde staat nog een dubbele garage van circa 50m2. Het pand in totaal heeft een gebruiksoppervlak van 538 m2 en een inhoud van 1.818 m3.

Medio 2017 is het gehele pand als laatst voorzien van een schilderbeurt en zijn nagenoeg alle kozijnen voorzien van dubbel glas. Medio 2015 is het gehele platte dak voorzien van nieuwe dak bedekking. Het dak van het woonhuis is reeds voorzien van dakisolatie. Verwarming geschied middels radiatoren welke zijn aangesloten op een Nefit Ecoline HR-combiketel van 2005 welke in eigendom is.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
10 juni 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
539 m²
Perceel
1.780 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.