• Verkocht

Jansdam 2 a/b/c 3512 HB Utrecht

€ 1.200.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 oktober 2020
Verkoopdatum
25 december 2020
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Op een zeer markant punt in de Utrechtse binnenstad ligt deze zeer hoogwaardige en volledig verhuurde kantoorruimte. Dergelijke objecten komen zelden te koop.

USP’s:
Uitstekende ligging;
Hoogwaardig opleveringsniveau;
Riant dakterras;
Goede staat van onderhoud;
Goede mogelijkheid tot deelverhuur per verdieping.

Het object verkeert in een algeheel zeer goede staat van onderhoud en beschikt over alle voorzieningen voor het huidig gebruik als kantoor. Voorzieningen als sanitair, airconditioning, pantry zijn aanwezig. Het object is in 2008 geheel gerenoveerd.

Indeling
De kantoorruimte is gelegen op de 1e t/m de 3e verdieping van een geheel gerenoveerd pand. De kantoorruimte heeft een eigen opgang aan het Jansdam. Daarnaast beschikt het object over een fraai dakterras met spectaculair zicht over het historische centrum van Utrecht.

Het object bestaat uit drie appartementsrechten die onderdeel uitmaken van een VVE met in totaal vier appartementsrechten.

Metrage
Het object is ingemeten conform NEN 2580.
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 264 m² v.v.o.
Daarnaast is het dakterras (met vergunning aangelegd) ca. 41,4 b.v.o groot.

Het meetrapport conform NEN2580 is op aanvraag beschikbaar. Eventuele over- of ondermaat wordt niet verrekend.

Kadastraal
Gemeente: Utrecht
Sectie: A
Nummer: 4394 A2

Kadastraal
Gemeente: Utrecht
Sectie: A
Nummer: 4394 A3

Kadastraal
Gemeente: Utrecht
Sectie: A
Nummer: 4394 A4

Bestemming
Op bassis van het bestemmingsplan Binnenstad is de bestemming van het pand Centrum-3 (C-3). Daarnaast is het bestaande gebruik geïnventariseerd en opgenomen als kantoor.

VVE
Er is op dit moment geen sprake van een VvE bijdrage, thans is er wel een gedeelde opstalverzekering waarbij het aandeel in de kosten voor de 3 appartementsrechten ca. EUR 700,- per jaar bedragen.

As it is where it is
Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Huursituatie
Het object is geheel verhuurd, de gegevens hieromtrent kunnen in onderling overleg bij serieuze interesse nader worden toegelicht.

Vraagprijs
€ 1.200.000,- k.k. (kosten koper)

Aanvaarding
In overleg doch op korte termijn mogelijk.

Zakelijke lasten
De zakelijke lasten van het object zullen over het lopende jaar op en per de transportdatum worden verrekend.

Disclaimer
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Alberts & Muus en verkoper echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Het transactieproces en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper. Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen. Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatie of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.200.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 oktober 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
264 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.