Willem Frederik Hermansstraat 300 3544 KP Utrecht

  • Verkocht
€ 199.500 k.k.

Omschrijving

Ondernemen op een fantastische nieuwe plek nabij Leidsche Rijn!

Zoekt u ruimte voor uw onderneming in een spiksplinternieuw en veelzijdig pand in Utrecht? Het gebouw is gelegen in het zuidelijke deel van de wijk Het Zand, dichtbij het tweede stadshart van Utrecht, het Leidsche Rijn Centrum. Een eigentijds project op een fantastische plek! Het project bestaat uit huurappartementen en drie commerciële ruimten op de begane grond, waarvan er nog maar één beschikbaar is met een totale vloeroppervlakte van 59 m². De unit wordt casco opgeleverd.

Op deze plek zijn er veel horecagelegenheden te vinden, voor sporten is voldoende ruimte, het winkelaanbod is groot en ontspannen kan in het nabijgelegen Maximapark. De winkelcentra Terwijde en Vleuterweide liggen op enkele minuten afstand. Binnen 10 autominuten ben je in het oude stadcentrum van Utrecht en ook de uitvalswegen A2 en A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Via NS-Station Terwijde, welke tegenover de gebouwen ligt, ben je binnen 10 minuten op NS Station Utrecht CS. Diverse buslijnen stoppen in de directe omgeving. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving (gratis) beschikbaar.

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in casco staat.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 59 m² op de begane grond.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving.

Bouwjaar
2022.

Vraagprijs
€ 199.500,00 korsten koper, exclusief btw.

Bestemmingsplan
Bestemmingsaanduiding ‘gemengd-3’: dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven in maximaal categorie A of B1 van de Lijst van Bedrijven functiemenging en bedrijfsactiviteiten waarvoor geen milieuvergunning is vereist, waarbij de gemengde functies uitsluitend op de begane grondlaag zijn toegestaan.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Het passeren van de akte van levering zal plaatsvinden op de genoemde opleverdatum ten kantore van Ter Wal & Partners in Bodegraven. Notariskosten voor de overdracht zijn circa € 350,00 euro te vermeerderen met btw (21%) en kadasterkosten (circa € 200,00 euro). Deze kosten zijn voor rekening koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
Per 15 juli 2022.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Disclaimer
De opgenomen informatie en tekeningen in de brochure zijn met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 199.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
19 mei 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
59 m²
Perceel
59 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m