• Verkocht

Hoornzwaluw 12 3905 RM Veenendaal

€ 3.333 /mnd

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 januari 2021
Verkoopdatum
27 augustus 2021
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Op een strategische hoeklocatie is voor de verhuur een kantoor-/praktijkruimte ter grootte van circa 228 m² op de begane grond beschikbaar gekomen. Deze kantoor-/praktijkruimte, die voorheen in gebruik is geweest als huisartsenpraktijk, biedt een eigen ingang welke via een gemeenschappelijke ingang met de naastgelegen apotheek 'Westerveen' bereikbaar is.
De kantoor-/praktijkruimte staat aan een doorgaande invalsweg, en is op steenworp afstand gelegen van het station Veenendaal-West alsmede wijkwinkelcentrum “De Ellekoot”. Het object is ideaal voor maatschappelijke instellingen, gezondheidszorg, (para)medische doeleinden, sport en sportieve recreatie (ontspanning).

Locatie
In de directe omgeving is een ruime diversiteit aan winkels en gratis parkeergelegenheid (met parkeerschijf 2 uur gratis parkeren) aanwezig. De aanwezigheid van het ruime parkeeraanbod maakt het winkelcentrum niet alleen geliefd bij de wijkbewoners maar ook bij passanten buiten deze woonwijk. Bijkomend voordeel is dat dit object een goede bereikbaarheid heeft met zowel de fiets, als met een auto en het openbaar vervoer.

Indeling
Door de gemeenschappelijke entree wordt de centrale entree/corridor met balie bereikt. Via een corridor zijn de wachtruimte, toiletruimte, een behandelkamer/laboratorium en een drietal spreekkamers bereikbaar.
De afgesloten koffiekamer/kantine is zowel via de receptie als via een separate ingang bereikbaar. Medewerkers krijgen toegang via de achteringang waar ook een eigen toiletruimte en een gaderobe aanwezig is.

Verhuurbaar vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 228 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard. Deelverhuur is mogelijk vanaf diverse metrages!

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn in overleg op eigen terrein aanwezig. Tevens zijn er veel openbare parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 3.333,33,- per maand, vrij van BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Tussen partijen nader overeen te komen. Uitgangspunt is de huurder voor eigen rekening en risico direct contractant is bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en
BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Bestemming
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Woongebied 2018' vastgesteld op 20-09-2018, kent aan het object de enkelbestemming 'dienstverlening' toe. Op grond van deze bestemming kan het object in gebruik worden genomen door een zorg gerelateerde ondernemer of voor de functie van
het bedrijfsmatig verlenen van diensten aan of ten gerieve van bedrijven en/of personen, zoals administratie-, reclame-, advocaten-, makelaars-, notaris-, werkbemiddelings-, reis-, advies- en ingenieursbureaus, kappers, medische praktijken en voorzieningen ten behoeve van sport en sportieve recreatie.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorbehoud
Voor de invulling van dit object wordt zorgvuldig gezocht naar een voor verhuurder passende huurder. Gunning door verhuurder.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend.
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.333 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
12 januari 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
228 m²
Perceel
282 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.