• Verkocht

Zuiddijk 75 A 1501 CC Zaandam

€ 519.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 augustus 2023
Verkoopdatum
12 december 2023
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Te koop Zuiddijk 75 & 75-A

DE KANTOORRUIMTE IS REEDS VERKOCHT! HET APPARTEMENT IS NOG BESCHIKBAAR.

Fraai object met centrumlocatie compleet & duurzaam verbouwd, bestaande uit aparte kantoorruimte en zelfstandig bovengelegen appartement.

LIGGING:
De objecten zijn gesitueerd in het centrum van Zaandam aan het begin van de Burchtgalerij en tegenover parkeerterrein De Burcht.
Op steenworpafstand bevindt zich het Zaantheater, het horecaplein De Dam en de winkelstraat met NS Station Zaandam. Een perfecte stedelijke locatie en uitstekend bereikbaar!

---OMSCHRIJVING KANTOOR 75---
Het betreft luxe karakteristieke kantoorruimte verdeeld over 2 lagen. Geheel verbouwd in 2018/2019.
Denkt u hierbij aan leidingwerk, installaties, electra, sanitair & keuken. Wanden en plafonds zijn gestukadoord, vloer v.v. eiken visgraat.

INDELING:
De begane grond is voorzien van een toegangsdeur (zij-achterom), keuken, sanitaire ruimtes met toiletten & douches en werk-/ magazijnruimte.

Indeling vanaf de voorzijde:
Entree met tussenhal, kantoorruimte (ca 13,5 m lang & 4,8 m breed) met aan de achterzijde een balkon en tevens een trap naar beneden

De kantoorruimte is geheel geïsoleerd (Energielabel A).

OPPERVLAKTES:
Opp. begane grond: 66 m² BVO
Opp. eerste verdieping: 63 m² BVO (totaal 129 m² BVO)
(meetrapport aanwezig)

---OMSCHRIJVING APPARTEMENT 75-A---
Eveneens geheel verbouwd in 2018/2019 en o.a. voorzien van gestukadoorde wanden & plafonds en houten vloeren. Het appartement is v.v. een luxe badkamer en keuken met inbouwapparatuur.

Indeling:
entree, op de parterre, trapopgang, lichte woonkamer door de vele raampartijen met uitzicht over "de Burcht", links de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur zoals combi-oven, cool-vriescombinatie en een vaatwasmachine, gekookt wordt er op inductie, tegenover de keuken bevindt zich een kleine slaapkamer, als u verder doorloopt bevindt zich links de grote slaapkamer en rechts de modern afgewerkte badkamer met toilet, inloopdouche en een aparte wastafel.

Het appartement is geheel geïsoleerd (Energielabel A).

OPPERVLAKTE:
Opp. appartement: 55 m² woonoppervlakte
(meetrapport aanwezig)

AANVAARDING:
In overleg.

KADASTER:
Gemeente: Zaandam
Sectie: I
Complexaanduiding: 4363
(De grond aan de achterzijde sectie I, nr 4362 behoort niet tot het te koop staande)

BESTEMMING:
Op grond van het bestemmingsplan geldt het volgende gebruik: Gemengde Doeleinden.
Het pand kent vele mogelijkheden, waaronder mogelijkheden voor winkel, kantoor of horeca. Deze invulling mag u zelf bepalen binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging of u kunt dit controleren op
Koper verklaart bekend te zijn met het bouwjaar (1897) en de bouwkundige staat van het pand, evenals met indien van toepassing die van later uitgevoerde verbouwingen, renovaties aan en/of vervangingen van onderdelen in de onroerende zaak. Koper aanvaardt alle in verband hiermee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, vloeren, daken, kozijnen, leidingen, lozingen en eventuele installaties, ook voorzover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van de onroerende zaak.

VRIJWARING VERKOPER
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de onroerende zaak, alsmede de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed van de NVM.

VOORBEHOUD
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. Voor de inhoud van deze brochure wordt noch door de eigenaar noch door de makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. De gegevens zoals bedragen, data, omschrijvingen, etc. zijn soms verkregen door mondelinge informatie. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Prismaat Makelaars O.G./B.V. kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 519.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897

Oppervlakten

Oppervlakte
129 m²
Perceel
85 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.