• Verkocht

Mercurion 24 - 28 6903 PZ Zevenaar

€ 1.225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 mei 2021
Verkoopdatum
27 september 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Zeer interessant beleggingsobject in Zevenaar te koop. Het beleggingsobject bestaat uit twee separate kantoorgebouwen die voor een groot gedeelte zijn verhuurd. Doordat niet alles verhuurd is momenteel zou u ook uw eigen kantoor in een gebouw kunnen vestigen en de overige kantoorruimte als belegging aan kunnen houden. Volop mogelijkheden dus.

De kantoorgebouwen zijn gelegen op het Technopark Mercurion, een hoogwaardig businesspark direct aan de Rijksweg A12 in Zevenaar. Het businesspark staat bekend om haar uitstekende bereikbaarheid en haar diversiteit van aanwezig bedrijven. Zo zijn er onder andere meerdere vastgoedadviseurs, accountants, advocaten, installatiebedrijven, liftenleverancier, een woningbouwcorporatie en een sportschool gevestigd op het businesspark.

Technopark Mercurion is eveneens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich diverse bushaltes, die leiden naar het Centraal Station in Zevenaar.

Metrages (VVO)

Mercurion 24

Begane grond: circa. 430 m2
1e verdieping: circa. 430 m2
2e verdieping: circa. 430 m2
3e verdieping: circa. 438 m2
Totale vloeroppervlakte Mercurion 24: circa. 1.728 m2

Mercurion 28

Begane grond: circa. 430 m2
1e verdieping: circa. 430 m2
2e verdieping: circa. 430 m2
3e verdieping: circa. 438 m2
Totale vloeroppervlakte Mercurion 28: circa. 1.728 m2

Perceelsoppervlakte: 4.162 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Mercurion 24 - 28 in Zevenaar aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Het gebouw en haar indeling

Bij de realisatie van de kantoorgebouwen in 2000 is gekozen voor een modern ontwerp en voor het gebruik van duurzame materialen wat de kwaliteit van het gebouw absoluut ten goede is gekomen. De beide kantoorgebouwen zijn voorzien van een grote entree, een lift en vier bouwlagen. Iedere kantoorverdieping heeft eigen sanitaire voorzieningen en een pantry. In de loop der jaren zijn de indelingen van de verdiepingen verbouwd naar de wensen van haar gebruikers.

Parkeren

De kantoorgebouwen beschikken over een eigen parkeerterrein. Per gebouw zijn er 32 parkeerplaatsen beschikbaar op het omliggende buitenterrein. De parkeernorm die is vastgesteld door de gemeente bedraagt 1:53 (1 parkeerplaats per 53 m2).

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een "Gemengde Bestemming” waardoor kantoren en bedrijfsmatige activiteiten die vallen binnen de milieucategorie 1 en 2 zijn toegestaan. Detailhandel en wonen zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

• Systeemplafond inclusief TL-inbouwarmaturen;
• Ontruimingsinstallatie;
• Pantry per verdieping;
• Gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping;
• Zonwerend dubbelglas;
• Luchtbehandelinginstallatie plus topkoeling;
• Mechanische ventilatie;
• Centrale verwarmingsinstallatie;
• Warm- en koudwatervoorziening;
• Hydrofoorinstallatie;
• Liftinstallatie;
• Noodverlichtingsinstallatie.

Huuropbrengsten

Momenteel zijn er een aantal units langjarig verhuurd aan verschillende huurders. De gezamenlijke netto huuropbrengst bedraagt € 147.000,- per jaar. De huurpotentie van de leegstaande units bedraagt € 143.000,- per jaar wat een totaal zou maken van € 290.000,- huuropbrengst per jaar bij een volledige bezetting.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele huurstromen kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Koopcondities

Vraagprijs: € 2.450.000,- k.k. excl. BTW

De kantoorgebouwen zijn ook separaat van elkaar te koop. De vraagprijzen voor de afzonderlijke kantoorgebouwen bedragen;

Vraagprijs Mercurion 24: € 1.325.000,- k.k. excl. BTW

Vraagprijs Mercurion 28: € 1.225.000,- k.k. excl. BTW

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Mercurion 24 - 28 in Zevenaar aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.225.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
3.456 m² (in units vanaf 1.728 m²)
Perceel
4.162 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 147.000 per jaar (21% BTW van toepassing)
Huurders
5 huurders
Verhuurd
1.756 m²
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.