Havenweg 24 4131 NM Vianen (UT)

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij dit object aan welke is gelegen op een uitstekende vestigingslocatie op kantorenpark “De Hagen” in Vianen. Naast de ligging aan het water betreft het hier een kantoorgebouw met zichtlocatie aan de A2. Het gebouw heeft recentelijk een complete metamorfose ondergaan, waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant compleet zijn gerenoveerd. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 5.500 m², verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Daarnaast beschikt het gebouw over een ruim omsloten parkeerterrein waar 150 parkeerplaatsen gerealiseerd zijn.

De begane grond is geheel ingericht als businesscenterconcept “Offices XL”. Hier zijn voor de verhuur nog verschillende kleinere kantoorunits beschikbaar!

Daarnaast is er nog circa 630 m² kantoorruimte te huur gelegen op de 2e verdieping. Deze ruimte op de 2e verdieping is bereikbaar via trap en lift en heeft een eigen entree. Het is gelegen met uitzicht op het water en aan de A2 zijde. Als huurder kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de begane grond zoals de gemeenschappelijke vergaderruimten en de loungeplekken in de binnentuinen. De vergaderruimten zijn te boeken en de kosten voor het gebruik worden doorbelast.

STYLING
In het kantoorpand is een sfeervolle ambiance gecreëerd zodat iedereen die binnenkomt een warm gevoel krijgt en zich direct “thuis “voelt. De twee royale patio’s zijn ingericht in tropische-stijl en Ibiza stijl, en bieden de mogelijkheid om ongedwongen bij te praten met je gasten of andere enthousiaste ondernemers van Offices XL te ontmoeten maar is ook bij uitstek geschikt voor grotere bedrijfsactiviteiten, recepties.
Wanneer je gebruik maakt van het businesscenter concept (van toepassing voor de begane grond) kan je ook gebruik maken van de gratis vergaderfaciliteiten. De meetingrooms kan je via een online systeem reserveren.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend bereikbaar per auto (A2/A27) en heeft ruime parkeergelegenheid met twee elektrische laadpalen op een omsloten parkeerterrein. Busstation Vianen bevindt zich op een afstand van circa 10 minuten.

DUURZAAMHEID
Het gebouw is onlangs voorzien van een nieuw VRV systeem (warmte-koeling-ventilatie) en energiezuinige LED verlichting. Ook zijn onlangs zonnepanelen op het dak aangebracht en beschikt het parkeerterrein over 2 elektrische laadpalen. Op basis van deze aanpassingen zal het kantoorgebouw naar verwachting een A label krijgen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaats: € 350,- te vermeerderen met BTW.
Bij deze kantoorruimte zijn ruim voldoende parkeerplaatsen te huur. De parkeernorm is 1:35

BESCHIKBAARHEID
Op de tweede verdieping is 630 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, fraai gelegen aan de A2 zijde met vrij uitzicht over het water. Deze kantoorruimte is vrij bereikbaar met lift en trap en heeft een eigen entree.

OPLEVERINGSNIVEAU
Opleveringsniveau 2e verdieping:

De 2e verdieping wordt opgeleverd met onder meer de volgende voorzieningen:
• Wit geschilderde wanden;
• Vloer gereed voor het leggen van vloerbedekking;
• Klimaatvoorziening VRV systeem (verwarmen, ventileren en koelen);
• Alarminstallatie;
• Basis voorziening wandcontactdozen;
• Intercombediening via uw telefoon;
• Te openen ramen;
• Liftinstallatie;
• Toiletten;
• Medegebruik van lounge/patio’s op de begane grond.
Tevens biedt OXL de mogelijkheid om per dagdeel een meetingroom te huren inclusief koffie en thee faciliteiten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 35,- per m² exclusief BTW per jaar. Dit is een vast niet verrekenbaar bedrag. De verhuurder verzorgt de navolgende levering en diensten:
• De levering en het verbruik van water en elektriciteit;
• Alarm;
• Onderhoud binnen en buiten;
• Schoonmaak algemene ruimtes;
• Groenonderhoud;
• Normaal gebruik internet;
• Onderhoud en controle brandblusmiddelen en BMC;
• Onderhoud en serviceabonnement liftinstallatie;
• Onderhoud W en E installaties;
• Ongediertebestrijding;
• Afvoer normaal kantoorafval;
• Glasbewassing buiten;
• Verlichting en klimaat binnenruimtes.
Verhuurder heeft het recht om de servicekosten aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat, dit wordt naar rato-verdeeld.

HUURTERMIJN
5 jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Verhuurder streeft naar een langdurige huurrelatie.

BETALINGEN
Huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie (ROZ-model) ter grootte van 3 maanden huur + servicekosten.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijs- index (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
630 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en aan vaarwater

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Havenweg 24

€ 125 /m²/jaar