Olivier van Noortlaan 120 3133 AT Vlaardingen

€ 85 /m²/jaar
Blikvanger Flexibel huren op unieke locatie in Vlaardingen!

Omschrijving

Na ruim 60 jaar heeft Unilever Research & Development haar campus in Vlaardingen verlaten. Het vrijkomende terrein (circa 70.000 m²) is in eigendom verworven door Van Adrighem Group. Zij hebben tot doel om samen met de gemeente Vlaardingen het terrein te transformeren naar een dynamisch en aantrekkelijk gebied waar wonen, werken en recreëren samenkomen.

In de aanloop naar de beoogde herontwikkeling bieden wij u de mogelijkheid om in enkele bijzondere gebouwen op het campusterrein kantoorruimte te huren. Dit is in eerste aanleg voor een tijdelijke periode met een eventuele doorloop in de nieuwe ontwikkeling. Er is ruimte voor vele type gebruikers zoals creatieve beroepen, design, ambacht, sales, zakelijke dienstverlening en laboratoria. Er zijn diverse ruimten variërend in grootte en indeling beschikbaar voor verhuur.

Een unieke locatie vanuit de historische context met meer dan zestig jaar Unilever geschiedenis, iconisch voor de wederopbouw en de definitieve stap naar hoogwaardig bedrijfsleven en welvaart in Nederland. De locatie tussen de Deltaweg en de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen is de plek waar het huidige Unilever ontstaan is. Het was de plek voor productie en waar de R&D-afdeling meer dan zestig jaar een bijdrage leverde aan het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten voor Unilevers productenportefeuille. Op het terrein is sprake van een grote diversiteit aan gebouwen met verschillende functies. Met ruim 60.000m² aan vloeroppervlakte is het dan ook een imposant complex met tal van mogelijkheden.

De campus is gelegen in het Deltagebied in Vlaardingen en zeer goed bereikbaar. Op slechts enkele autominuten afstand liggen de op- en afritten naar de rijksweg A20 (Rotterdam). De A20 biedt een directe verbinding op de rijkswegen A4 (Europoort-Botlek) en de A13 (Den Haag-Amsterdam).

Op loopafstand is station Vlaardingen Centrum gelegen, dit station heeft een rechtstreekse verbinding met Rotterdam Centraal. Het station is bovendien onderdeel van het Metronetwerk van Rotterdam, waar maar liefst drie lijnen stoppen waaronder de geheel vernieuwde Hoekse Lijn. In een oogwenk sta je in hartje Rotterdam, of reis je moeiteloos naar een andere bestemming in de randstad. Tenslotte stoppen hier ook nog stads- en streekbussen en een tramplusverbinding.

Voor verhuur zijn diverse kantoorunits beschikbaar variërend in grootte en indeling: 25m², 100m², 250m², 500m² , 1.000m² en 2.000m². Combineren is mogelijk. Afwijkende metrages zijn bespreekbaar.

Kantoorruimte: EUR 85,-- per m² per jaar, exclusief BTW.
Laboratorium: EUR 200,-- per m² per jaar, exclusief BTW

Wij bieden de kantoorruimte in de basis aan met de volgende voorzieningen:

- gemeenschappelijke entree begane grond;
- liften die toegang bieden tot de beschikbare etages;
- systeemplafonds;
- verlichtingsarmaturen;
- aanwezige raamdecoratie;
- aanwezige scheidingswanden;
- aanwezige vloerbedekking;
- toiletgroepen per etage;
- aanwezige data- en elektrabekabeling;
- pantry voorzieningen;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- verwarming middels radiatoren.

In een groot deel van de kantoorruimte is meubilair aanwezig. In overleg kan dit in bruikleen gegeven worden aan de huurders.

Laboratoriumruimte
Voorts is er de mogelijkheid om laboratoriumruimte te huren welke geschikt zijn voor verschillende typen onderzoek. Deze ruimten kunnen eventueel in combinatie met de kantoorruimte gehuurd worden. Een aantal laboratoria hebben het veiligheidsniveau ML1 en ML2, andere zijn meer gericht op de toepassing van voedsel. Alle laboratoria zijn uitgerust met de volgende basis laboratoriumvoorzieningen:

- Labtafels;
- zuurkasten;
- centra voor gevaarlijke stoffen;
- oogdouches;
- specifieke werkplekken.

In de directe omgeving en op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid.

Er zal sprake zijn van een tijdelijke huurovereenkomst voor een periode tot en met 21 december 2021. Vervolgens wordt de overeenkomst telkens met 3 maanden stilzwijgend verlengd.

De overeenkomst is naar aard en bedoeling van korte duur en heeft tot doel een overbrugging te zijn naar een definitieve invulling van het gebouw.

Alle overige huurvoorwaarden zijn nader overeen te komen.

Meer informatie
De Lobel & Partners B.V.
Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM
T 00 31 (0)10 302 90 05

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
11 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en havengebied

Parkeergelegenheid

Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Olivier van Noortlaan 120

€ 85 /m²/jaar