Stadhuisplein 20 4382 LG Vlissingen

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Turn-key kantoorruimte van 405 tot 810 m2!

Dit kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen en is gelegen op een toonaangevende locatie in centrum van Vlissingen. Vanuit het kantoor is er aan de voorzijde uitzicht over het Stadhuisplein. En aan de achterzijde is er een weids uitzicht tot de boulevard. In het gebouw zijn reeds gevestigd Schipper Accountants, Stichting Archipel Scholen en Onze Wijs. De beschikbare kantoorruimte heeft onlangs een omvangrijke renovatie ondergaan en is daarmee aangepast aan de hedendaagse eisen en uitstraling. Voordeel is dat huurder de kantoorruimte op zeer korte termijn in gebruik kan nemen uitgaande van het huidige afwerkingsniveau.

Samenvatting:
- turn-key kantoorruimte
- huurprijs € 130,- per m2
- Stadhuisplein 20 (4382 LG) Vlissingen
- metrage 405 - 810 m2 VVO
- energielabel B
- op loopafstand van de boulevard
- parkeren op eigen terrein

Locatie:
Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Vlissingen pal tegenover het Stadhuis van de gemeente Vlissingen. Het winkelgebied “Scheldeplein” evenals de overige winkelstraten zoals de Walstraat, Lange Zelke, etc. bevinden zich op loopafstand van het object.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Opleveringsniveau:
Turn-key voorzien van inbouwpakket met aanwezige voorzieningen en stoffering, bestaande uit onder andere:
- vloerbedekking;
- systeemplafonds;
- plafondverlichting;
- pantry;
- invalide-heren-dames toiletten;
- lift;
- aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- data bekabeling;
- cv-installatie met radiatoren;
- brandmeldinstallatie/brandblussers/brandhaspels;
- airco/klimaatbesturingssysteem;
- handmatig bedienbare zonwering/lamellen buitenzijde;
- fietsenstalling;
- mogelijkheid tot gebruik maken van spraakkamers (te realiseren) gevestigd op de begane grond.

Vloeroppervlakte:
405 tot 810 m2 VVO.

Parkeren:
Voor de huurder zijn er in overleg en tegen betaling maximaal 25 parkeerplaatsen op het achter en onder het gebouw gelegen parkeerterrein beschikbaar. Voorts kan er openbaar en tegen betaling geparkeerd worden op het voor het object gelegen parkeerterrein.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Middengebied' welke is opgesteld door de gemeente Vlissingen. De bestemming is onder andere kantoordoeleinden. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website van ruimtelijke plannen.

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel B.

Huurprijs:
Kantoorruimte
€ 130,- per m² per jaar excl. BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar excl. BTW (gefixeerd bedrag) voor de navolgende leveringen en diensten:

- de kosten verbonden aan het onderhoud van de elektrische, werktuigbouwkundige en lifttechnische installaties voor zover eigendom van verhuurder;
- gasverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht ten behoeve van de gemeenschappelijke installaties, waaronder centrale verwarmings-, luchtbehandelings- en lifttechnische installaties;
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht ten behoeve van het gehuurde;
- onderhoud en periodieke controle vallende onder het serviceabonnement van verwarmings- en luchtbehandelinginstallaties;
- periodiek reinigen van de algemene ruimten;
- periodiek reinigen daken en hemelwaterafvoer;
- de kosten van het stroomverbruik en onderhoud van de verlichtingsinstallatie en zwakstroominstallatie van de gemeenschappelijke ruimten en de buitenverlichting;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- de kosten van het bewassen van de ruiten aan de buitenzijde en de ruiten aan de binnenzijde van de algemene ruimte;
- de kosten van waterlevering, alsmede meterhuur en onderhoud;
- de kosten van onderhoud en periodieke controle van de brandblusapparatuur, voor zover eigendom van de verhuurder;
- toezichtkosten (nachtveiligheidsdienst / bewaking);
- telecommunicatiekosten van, lift-,alarm-, brandmeld- en storingsmeldinstallatie;
- eventuele andere kosten die in het belang van de huurder(s) ten aanzien van het gehuurde door verhuurder worden gemaakt;
- de kosten verbonden aan de vuilafvoer;
- de administratie kosten ad 5% van de voor vermelde kosten van leveringen diensten en de omzetbelasting over de bovengemelde kosten.

Verhuurder behoudt zich het recht voor, om na instemming van huurder, de aard en omvang van de leveringen en diensten zo nodig uit te breiden of in te krimpen. Mocht blijken dat gedurende de huurtermijn bovengenoemde lijst van leveringen en diensten moet worden uitgebreid danwel ingekort, dan treden partijen hierover in overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, ieder andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 40 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
810 m² (in units vanaf 405 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,10

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stadhuisplein 20

€ 130 /m²/jaar