Edisonweg 51 D 4382 NV Vlissingen

€ 45.015 /jr

Omschrijving

Strategisch gelegen kantoorruimte in het bedrijfsverzamelcomplex, voormalig PZEM gebouw aan de rand van Vlissingen. Strategisch vanwege de korte afstand tot aan de stad, maar ook met een directe verbinding naar de Rijksweg A58 en op korte afstand van het treinstation.

Het te verhuren kantoor ligt op de 1e verdieping in de kop van het gebouw aan de voorzijde (goede zichtlocatie) . Op de begane grond is de entree en enkele secundaire ruimtes.
De begane grond heeft een Entree, 2 toiletruimtes, een ruimte die eveneens van buiten bereikbaar is en een groot trapportaal met voorruimte bereikbaar via de kantoorruimte op de 1e verdieping.

Op de 1e verdieping is een overloop, 2 werkkamers, kantine/werkkamer, sanitaire ruimte met douche, wastafel en toilet een grote kantoortuin met glazen spreekkamer en entreesol met werkruimtes en een portaal met keuken en dubbele toiletgroep.

Buiten zijn er parkeerfaciliteiten rondom het gebouw. Elektrisch parkeren is mogelijk.

Het meest aantrekkelijke deel van de totale ruimte is de kantoortuin op de verdieping met hoge plafonds, industriële look door het in het zicht laten van leidingwerk e.d. en de glazen spreekkamer. Dit geeft een heel eigen en speels karakter en is ene heerlijke royale plek om met meer mensen te werken.

Via een trap is een entresol bereikbaar die opgetrokken is uit Douglas houten kolommen en een houten vloer met reling.
Dikke massieve muren met metalen ramen geven het een robuust karakter. Ten behoeve van de klimaatbeheersing is er een WTW-installatie aanwezig.

De kantoortuin heeft een VVO van ca. 204 m2
De kantoorruimte/kantine meet ca 28,8 m2
De kantoorruimte 1 meet ca 29,4 m2
De kantoorruimte 2 meet ca 14 m2
De keuken heeft een VVO van 6,75 m2. Samen met het portal en de toiletgroep is dit 12,4 m2

De dichte ruimte op de begane grond meet ca. 20 m2 en is feitelijk alleen geschikt als opslag.
Aan verhuurbare kantoorruimte is er ca. 276,2 m2

Aan secundaire ruimte is er de keuken, toiletgroep, douchefaciliteiten totaal 17 m2

We hebben een aantal faciliteiten in het kantoor:
- Gas, water en elektra
- C.V.-installatie voor douchefaciliteit
- WTW installatie
- Kabelgoten
- Databekabeling
- Telefonie-aansluitingen
- Keuken met apparatuur
- Dubbele toiletvoorziening
- PV-Panelen? -> Solar Edge omvormer
- Glazen vergaderruimte met afzuiging
- Verlichtingsarmaturen
- Brand- en CO2-melder

Het papierwerk:
Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden als kantoor en, dienstverlening kantoor.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Verhuurder zal daarbij altijd een beslissende stem hebben in de keuze van de huurder.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten:
Energiekosten zullen middels een bijdrage bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Duur contract:
De mogelijkheid bestaat om het huidige contract over te nemen met ene in-de-plaatsstelling dansel dat er in overleg met de verhuurder een nieuw contract wordt afgesloten van 5 jaar.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs, servicekosten, voorschot energie en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per kwartaalvoorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW. Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder. Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een maandverplichting, dat wil zeggen huur inclusief servicekosten, voorschot energie en BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborg-som worden gestort bij verhuurder.

Wij komen ook graag in contact met de relatiemanager van de bank van huurder of diens accountant als we een stukje onderbouwing willen om de kwaliteit van huurder te toetsen.

Deze aanbieding geschiedt sans prejudice. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend en voor eventuele onjuistheden zijn zowel verhuurder als wij, als makelaar niet aansprakelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.015 per jaar
Servicekosten
€ 150 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
375 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 51 D

€ 45.015 /jr