Glacisstraat 42 4381 RK Vlissingen

€ 2.350 /mnd

Omschrijving

Commerciële ruimte op de begane grond van ca. 377 m2 VVO in het hart van de stad Vlissingen.

Het object is momenteel in gebruik door een taalbureau, maar is uitermate geschikt voor uiteenlopende functies vanwege het brede bestemmingsplan. Op basis van het huidige bestemmingsplan kan de ruimte gebruikte worden voor o.a. kantoor, fitness, maatschappelijke dienstverlening en horeca t/m. categorie 2.

Het object betreft een voormalig bankgebouw dat een aantal jaren geleden is herontwikkeld tot appartementen op de verdieping en bedrijfsruimte op de begane grond. Een aantal elementen van het vroegere gebruik zijn nog in het pand aanwezig, zoals een grote kluisruimte. Het geheel is voorzien een zeer brede frontpui met een totale lengte van ca. 15 meter.

In het kort:
- Glacisstraat 42 4381 RK Vlissingen
- Oppervlakte ca. 377 m2 VVO
- Huurprijs 2.350,- per maand, geen btw van toepassing
- Nabij het kernwinkelgebied van Vlissingen
- Brede bestemmingsmogelijkheden

Indeling:
Entree, portaal, open kantoorruimte, balie, separate spreekkamer, serverruimte, kluishal, kluisruimte, dames en herentoiletgroep.

Afmetingen:
Begane grond: ca. 377 m2 VVO.

Voorzieningen:
Het object heeft onder meer de volgende voorzieningen:
• Betonvloer;
• TL verlichting;
• Mechanische ventilatie;
• Verwarming middels CV ketel (2018) en radiatoren;
• Rookmelders;
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
• Verlaagd systeemplafond;
• Brandhaspels;
• Noodverlichting aanduiding.

Parkeren:
Er kan (betaald)geparkeerd worden op het nabij gelegen parkeerterrein of in de Badhuisstraat of middels parkeervergunning in de straat.

Bestemming:
Het object valt onder de beheersverordening 'Middengebied' welke onherroepelijk is vastgesteld op 11 februari 2016. De bestemming is ‘Gemengd A’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
a. publieksgerichte dienstverlening;
b. maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
c. kantoor;
d. evenementen;
e. ontspanning en vermaak.

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Glacisstraat is gelegen in de buurt Scheldestraat e.o. en hoort ook bij de wijk ‘Binnenstad’ in de gemeente Vlissingen. Deze buurt telt in totaal 2.895 inwoners en is ca. 26 hectare groot. De Glacisstraat grenst aan de Badhuisstraat en ligt op loopafstand van het centrum met alle denkbare voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand zijn o.a. een Albert Heijn, Domino’s, Gall en Gall en een Big Bazar gevestigd. Het winkelcentrum Scheldeplein en het Scheldeplein ligt tevens op loopafstand. Dit plein bevindt zich op de kop van de Walstraat. De Walstraat is één van de de belangrijkste winkelstraten van Vlissingen en is tevens het hart van de wekelijkse markt. Deze weekmarkt bestaat uit meer dan 30 kramen en is iedere vrijdag te bezoeken.
Het object is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 230 meter en het treinstation ligt op 2,4 km afstand.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar. Ander termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.350 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949

Oppervlakten

Oppervlakte
377 m²
Perceel
428 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Glacisstraat 42

€ 2.350 /mnd