Edisonweg 12 4382 NW Vlissingen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Splinternieuw kantoorgebouw aan de Edisonweg 12 in Vlissingen.

Het kantoorgebouw is voor velen een herkenbaar gebouw gelegen bij de spoorovergang aan de rand van de ‘Kenniswerf’ in Vlissingen. Dit terrein is uniek omdat hier bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen, innovatie en ondernemerschap gebundeld worden.

Het gebouw ligt in de nabijheid de HZ University of Applied Sciences, Scalda Vlissingen, Fitness Fitaal, AKTIE Notarissen, DPG Media en vele andere ondernemers. Het object is recent gerenoveerd en beschikt over een eigen buitenterrein met parkeerplaats en is ten tijde van de renovatie voorzien van o.a. nieuw stucwerk, isolatie, kozijnen en elektrische vloerverwarming.

Het gebouw van 230 m2 VVO bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond heeft een oppervlakte van 178 m2 VVO en is onderverdeeld 4 kantoorruimtes, een keuken en toiletvoorziening. De 1e verdieping is 52 m2 VVO welke is onderverdeeld in 3 kantoorruimtes, een overloop en een sanitaire ruimte. In overleg is er bedrijfsruimte bij te huren in de naastgelegen loodsen.

Het gebouw is recentelijk gerenoveerd en heeft hierdoor een strakke uitstraling gekregen. Intern dient het pand nog verder afgewerkt te worden. Hierover treedt verhuurder graag in nader overleg. Optioneel kan er extra bedrijfsruimte worden gehuurd in de achtergelegen loods.

In het kort:
- Edisonweg 12, 4382 NW Vlissingen
- Kantoorgebouw
- Oppervlakte 230 m2 VVO kantoorruimte
- Huurprijs op aanvraag
- Bedrijfsruimte op aanvraag beschikbaar
- Buitenterrein met parkeermogelijkheden
- Herkenbare zicht locatie
- Recent gerenoveerd

Locatie:
Vlissingen vormt samen met Middelburg het stadsgewest Vlissingen-Middelburg. Dit stadsgewest fungeert als de economische motor van Zeeland. Vlissingen is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen er dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven-en havengebied Vlissingen-Terneuzen, één van de grootste havens van Nederland. Vlissingen behoort tot het derde zeehavengebied en de tweede loodsenregio van Nederland. In Vlissingen vindt u befaamde bouwers van marineschepen en megajachten, de derde vismijn van Nederland, maritiem onderwijs , maritiem erfgoed en ander bedrijven, instellingen en activiteiten die het maritieme karakter van de stad benadrukken.

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de Kenniswerf in Vlissingen. De Kenniswerf is de plek in Zeeland waar het gebeurt. De kenniswerf is de plek waar eindeloos kan worden gegroeid, geleerd en geïnnoveerd. Op de Kenniswerf worden talent volle studenten, gevestigde ondernemers en startups samen gebracht. Tot slot is de Kenniswerf interessant omdat zowel Scalda Vlissingen en de Hogeschool Zeeland (HZ) op dit terrein gevestigd zijn.
De Kenniswerf ligt vlakbij de A58 en is onderdeel van de entree van de stad. Binnen een aantal minuten bent u op de A58 (Vlissingen- Bergen op Zoom) of de treinstation Vlissingen.

Opleveringsniveau:
Het geheel is recentelijk gerenoveerd en dient nog verder afgewerkt te worden. Verhuurder treedt graag in overleg met huurder om het gewenste opleverniveau nader te bespreken.

Oppervlaktes:
Kantoor
Begane grond: 178 m2 VVO
1e verdieping: 52 m2 VVO

Bedrijfsruimte
In overleg.

Parkeren:
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Kenniswerf West’, vastgesteld op 27-06-2023 en geheel onherroepelijk in werking. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven in ten hoogste cat. 3.1. en kantoren.

Energielabel:
n.t.b.

Servicekosten:
Geen.

Nutsvoorziening.
Gas, elektra, water, internet op naam en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m²
Perceel
11.285 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 12

Huurprijs op aanvraag