Populierendreef 966 2272 HW Voorburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Kantoorruimte inclusief 1 parkeerplek per unit beschikbaar aan de Populierendreef 966 te Voorburg. Het complex maakt deel uit van het bedrijventerrein ‘’Essensteijn’’. Dit bedrijventerrein is opgezet uit relatief kleine bedrijfsgebouwen met kantoorruimte.
Door de kleinschaligheid en goede ligging t.o.v. Voorburg, Leidschendam, Bezuidenhout en bereikbaarheid vanaf de snelweg A4, A12, A13 en A44 is dit een zeer gewilde locatie.

Algemeen

De gehele oppervlakte van het kantoor is ca. 569 de oppervlakte is in verschillende unit’s verdeeld onder verschillende bedrijven maar zijn natuurlijk ook gezamenlijk te huur. Nu staat bij voorbeeld de hele boven etage leeg en ben je een wat groter bedrijf kan je daar 6 unit’s huren.
In het pand is een kantine die je deelt met de overige huurders, een spraakzaal spreekkamer die je per dag deel (van 4 uur) kan huren. Koffie, thee, internet en kopiëren/printen/scannen binnen bestaande netwerk, zit bij de prijs in begrepen. Evenals gas/water en licht.

Begane grond

Mooie grote entree met trap naar eerste etage, een grote spreekkamer voorzien van beamer (met WIFI), grote tafel met 10 kuipstoelen op wielen, 2 toilet groepte 1 voor heren 1 voor dames, kantine die gedeeld word onder de verhuurde unit’s, een kleinere zijkamer en een ruime loods.

1ste etage

Aan de voorzijde 3 lichte units 10m2, 11m2 en 13m2. Twee toilet groepen 1 voor dames 1 voor heren, airconditioned MER.
Aan de achterzijde gelegen twee grote unit’s met openslaande deuren naar een heerlijk zonnig terras van ca.50m2 unit van 20m2 en een unit van 19m2 aangrenzend een serre van 11m2 deze zijn af te sluiten van elkaar maar ook als 1 geheel te huur behoord tot de mogelijkheden. Aan de zijkant van de hal een mooie lichte unite van 19m2 met een heerlijk uitzicht op een vijver en woongedeelte Populierendreef.

Opleverniveau

De kantoren zijn gestoffeerd en deels kantoren, 1,4,5,en 6 voorzien van een bureau met bureaustoel, voorzien van verlichting, internet aansluitingen, telefoon aansluiting, goed wifi netwerk, gas, water en licht zit in de prijs evenals koffie en thee en printjes/kopietjes/scans (voorzien van een limiet) 1 parkeerplaats per unit.
De aankleding van de kantine; voorzien van een grote tafel, verschillende stoelen, koelkast, vaatwasmachine, service, koffie automaat en een waterkoker.

Huurcondities:

10m2 €230,- p.m. (verhuurd)
11m2 €240,- p.m.
13m2 €275,- p.m.
19m2 €350,- p.m.
30m2 €600,- p.m. (airconditioned unit inclusief serre en dakterras)
20m2 €400,- p.m. (unit inclusief dakterras)

Alle prijzen zijn inclusief, g/w/l, internet, koffie, thee en water en printjes en kopiëren (voorzien van een limiet per maand) exclusief BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
569 m² (in units vanaf 10 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Populierendreef 966

Huurprijs op aanvraag