Hoofdstraat 138 * 3781 AK Voorthuizen

€ 895.000 k.k.

Omschrijving

Wonen, werken en genieten in deze riante monumentale woon-/kantoorvilla..
Wat een mogelijkheden, wat een beleving!

Graag nemen wij u mee naar een markante beschikbare plek aan het begin van het centrum van Voorthuizen. Wonen, eventueel werken en genieten in het 'hart' van Voorthuizen terwijl u met de besloten tuin toch het ultieme gevoel ervaart van wonen in alle rust. Wat een bijzondere combinatie.
In deze fantastische setting mogen wij u te koop aanbieden een stijlvol monumentaal (gemeentelijk) pand met een scala aan gebruiksmogelijkheden. De statige raampartijen, de stijlvolle entree met lange gang, de hoogte van de vertrekken, de bewerkte plafonds, de marmervloer in de hal gecombineerd met de voelbare historie van het pand maken dit tot een uniek en exclusief object met mogelijkheden. Conform het huidige bestemmingsplan heeft het pand de functieaanduiding wonen echter het huidige gebruik is kantoor. Dit object leent zich uitstekend voor aan huis verbonden beroepen en/of bedrijven zodat u kunt wonen en werken op één locatie. Hebben wij u interesse kunnen wekken? Dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging bij dit pand.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar : omstreeks 1898 en in 2002 volledig verbouwd/gerenoveerd;
Bouwwijze : traditioneel gebouwd, opgetrokken in steensmuren voorzien van voorzetwanden en gedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking;
Woonoppervlakte : ca. 299 m²;
Inhoud : ca. 1.364 m³;
Perceeloppervlakte : 944 m².

INDELING

Parterre
Stijlvolle entree met vestibule. Grote hal met kenmerkende lange gang die door het gehele pand loopt en is voorzien van een fraaie marmervloer. Kamer aan de linkerzijde met mooi bewerkt plafond. Kamer aan de rechterzijde met dubbele tuindeuren naar het besloten en zonnige terras. Vervolgens is er een doorloop naar de aansluitende (werk)kamer die is voorzien van schouw met gasblokje. Postkamer. Grote spreekkamer/multifunctionele ruimte voorzien van zij-entree en marmervloer. Kamer aan de achterzijde van het pand met klepraampjes. Twee toiletgroepen en pantry voorzien van koelkast en boiler. Tenslotte nog een achter-entree en vanuit de hal is er toegang tot de kelder.

1e Verdieping
Overloop. Twee kamers aan de voorzijde met toegang tot het kenmerkende balkon boven de entree. Twee grote kamers die beiden zijn voorzien van een dakkapel. Eén kleinere kamer tevens voorzien van dakkapel. Kamer aan de achterzijde voorzien van twee dakraam. Eenvoudige badkamer. Cv-ruimte met recente Nefit CV. Vervolgens is er via een losse trap toegang tot de vliering/berging.

BIJGEBOUW

Stenen schuur; opgetrokken in stenen voet en vervolgens gepotdekseld en gedekt met asbesthoudende golfplaten.

TUIN

Een heerlijke besloten tuin voorzien van hoge beukenhagen en prachtige oude waaltjes. Vanwege de hoge beuken is er optimale privacy. Daarnaast is er door de ligging op het zuiden een zeer gunstige zonligging.

BESTEMMING

Het bestemmingsplan ''Voorthuizen-Centrum'' is van toepassing waarbij het verkochte de bestemming ''Wonen-1'' heeft. De voor 'Wonen-1'aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. woning (niet zijnde gestapelde woningen);
b. aan-huis-verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;

VOORZIENINGEN

- Voldoende parkeergelegenheid achter de woning;
- Het geheel is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten

Oppervlakte
299 m²
Perceel
940 m² (in units vanaf 299 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 299 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 138 *

€ 895.000 k.k.