Achterweg 40 4181 AE Waardenburg

€ 88 /m²/jaar € 1.495.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR - ACHTERWEG 40 te WAARDENBURG

Deze fraaie kantoorruimte / bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een object dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. De voormalige huurder heeft alle ruimten in gebruik gehad en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen in kantoor-/bedrijfsruimten. Het perceel bedraagt 2.760 m2.

Het complex ligt schuin tegenover een fraai aangelegde waterpartij en ook vrijwel direct aan de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.

Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.

INDELING
Entree portaal met meterkast, doorgang naar de ontvangstruimte en receptie.
Op de begane grond zijn 14 kantoor-, spreek- en presentatieruimten. Tevens is er een kantine, magazijn, technische ruimte en rookruimte. Er zijn drie trapopgangen, vijf toiletten en diverse nooduitgangen. Aan de achterzijde is een sectiedeur met daarachter opslagruimte.
Op de verdieping zijn 10 kantoor-, spreek- en opslagruimten en twee toiletten.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimten zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, systeemwanden en de overige wanden zijn afgewerkt met voorzetwanden. Er zijn diverse pantry’s aanwezig en de toiletten zijn voorzien van tegelwerk, sanitair, spiegel en toiletrolhouder.

De ruimten zijn voorzien van een centrale verwarming. Verwarming kantoorruimten door middel van radiatoren. In de kantoren is een aircosysteem en luchtverversing door middel van mechanische afzuiging. Er zijn wandgootsystemen waarin tevens data- en telefoonbekabeling kan worden verwerkt, er is noodverlichting en er zijn voldoende blusvoorzieningen conform de voorschriften.

Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.

Het buitenterrein is voorzien van straatwerk, groenvoorziening en er is voldoende buitenverlichting.

VLOERBELASTING
Kantoorruimten en verdiepingsvloeren 500 kg/m²
Oorspronkelijke bedrijfsruimten 2.000 kg/m²

PARKEREN
42 parkeetplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.495.000 kosten koper
Huurprijs
€ 88 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
1.566 m²
Perceel
2.760 m² (in units vanaf 1.566 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
42 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Achterweg 40

€ 88 /m²/jaar € 1.495.000 k.k.