Steenweg 67 4181 AK Waardenburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Op centrale plek in Waardenburg gelegen praktijkruimte of showroom van circa 165 m² gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw ‘Burcht van Waerde’. Het pand ligt op een zichtlocatie aan de provinciale weg richting Geldermalsen en op korte reistijd van zowel de A2 als de A15. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt en bakker zijn op loopafstand.

Eventueel is deel verhuur mogelijk vanaf ca. 80 m².

HUURPRIJS:
Nader overeen te komen.

INDELING:
Entree via tochtportaal met elektrische schuifdeuren. Ruime voormalige showroom met aan rechterzijde 2 kantoor/spreekkamers. Grenzend aan één van de spreekkamers is de voormalige bankkluis nog aanwezig. In de showroom/hoofdruimte is een toiletgroep en een pantry aanwezig.
Ruimte voorzien van systeemplafond, verlichting, luchtverversing/ airconditioninginstallatie en alarmsysteem.

TERREIN:
Bestraat buitenterrein met ruime parkeergelegenheid welke gedeeld wordt met overige huurders.

OVERIGE:
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
* Naast de entree is een geldautomaat van de Rabobank aanwezig. Hierdoor heeft het gebouw een bezoekers aantrekkende functie.
* Mede huurders in het gebouw zijn een notariskantoor, advocaten kantoor en een huisartsen praktijk.
* Glasvezelaansluiting aanwezig.
* De servicekosten bedragen € 370,= per maand en zijn een voorschot op verwarming, water en elektra, tuinonderhoud, gladheidsbestrijding en airco-onderhoud.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘kern Waardenburg’ en heeft als “Gemengd” als bestemming. Dit houdt onder andere in ‘kantoren en (praktijk) ruimten voor bedrijfsdoeleinden’ en ‘maatschappelijk’ Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m² (in units vanaf 85 m²)
Perceel
1.859 m² (in units vanaf 85 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 67

Prijs n.o.t.k.