Koeweistraat 4 ged 4181 CD Waardenburg

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie:
Deze schitterende pentoffice is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw, waarvan de etage deel uitmaakt, is met recht gelegen op een zichtlocatie met misschien wel honderdduizend passanten per dag. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object:
Een zelfstandige kantooretage / pentoffice van circa 428 m² op de bovenste verdieping van dit strategisch gelegen kantoorgebouw, met uitzicht op de Waalbrug. Kortom, een unieke mogelijkheid voor uw onderneming om zich te vestigen op stand. De etage is gelegen op de bovenste verdieping van dit moderne kantoorgebouw en beschikt over maar liefst vier dakterrassen uitkijkende in alle windrichtingen. De etage is voorzien van een speelse indeling middels (flexibele) scheidingswanden. De gecreëerde ruimten zijn ruim opgezet en voorzien van vloerbedekking. Deze inspirerende omgeving zal zeker leiden tot verhoogde creativiteit en werklust. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging

Opleveringsniveau:
Het uitgebreide opleveringsniveau van de betreffende kantooretage omvat onder andere: systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden (met o.a. raampanelen), databekabeling, pantry, sanitaire voorzieningen per verdieping, kabelgoten met (elektra)wandcontactdozen en een luchtbehandelingsysteem.

Parkeren:
Op het omliggende buitenterrein is een eigen parkeerterrein voorzien achter een slagboom.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
428 m² (in units vanaf 214 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 350,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koeweistraat 4 ged

€ 115 /m²/jaar