Steenweg 17 B 3e 4181 AJ Waardenburg

€ 3.250 /mnd

Omschrijving

390 m² kantoorruimte aan de voet van Rijksweg A2.

In het moderne kantoorgebouw De Waardenburcht is op de derde etage 390 m² kantoorruimte beschikbaar. Het gebouw is gelegen direct aan de rotonde welke de provinciale weg aansluit op de Rijksweg A2.

HUURPRIJS:
€ 3.250,= per maand excl. BTW en servicekosten
€ 1.950,= per jaar excl. BTW voor de parkeerplaatsen

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, representatieve hal met natuurstenen vloer en brievenbussen, trapopgang en lift naar etages.

Toegang naar de kantooretage vanuit de trappartij op de 3de etage met ontvangstruimte, open kantoor- of bijeenkomst ruimte met te openen ramen en enkele wat kleinere spreek-/werkruimte aan de zijkant van het gebouw. Aan de rechter zijgevel zijn 2 wat grotere kantoorruimten aanwezig nu in gebruik als callcenter. Verder zijn er 2 dubbele toiletgroepen en 2 wat kleinere keukens aan weerszijden van de entree. Dit maakt het mogelijk om de etage ook in 2 delen te splitsen indien gewenst.

OVERIGE:
* Bij deze ruimte behoren 8 parkeerplaatsen. 5 parkeerplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van het pand, 3 parkeerplaatsen bevinden zich op het naastgelegen terrein. Meer parkeergelegenheid is beschikbaar op het terrein van De Arend (andere zijde van de weg). Indien men meer parkeerplaatsen wenst bij te huren is dat tegen vergoeding mogelijk.
* De ruimte is intern afgewerkt met scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichting, airco installatie en kabelgoten. Deze afwerking is achtergelaten door de vorige huurder en maakt geen deel uit van het gehuurde. Dat wil zeggen: vervanging of onderhoud van een van deze zaken is voor rekening van de huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* De servicekosten bedragen € 50,= per m² per jaar en omvatten een vergoeding voor verbruik gas, water, elektra, bemetering gasverbruik, groenonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde pand, liftonderhoud en keuring, onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakinstallatie, vervanging lampen e.d. algemene ruimten, Abonnement centrale meldkamer, onderhoud blusmiddelen, onderhoud inspecties gebouw gebonden installaties.
* Onderhoud algemene ruimten t.l.v. huurder.
* Het gebouw De Waardenburcht is in 2003 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen met aan weerszijde van de entree huurders. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere Megaborn Traffic Development, Identify International en Van Boxtel.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.

De dichtstbijzijnde stations zijn Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel. Waardenburg is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de Rijkswegen A2 en A15 en het Knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Slimwei. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.250 per maand
Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
390 m²
Perceel
1.575 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 17 B 3e

€ 3.250 /mnd