Steenweg 17 B 3e 4181 AJ Waardenburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

390 m² kantoorruimte aan de voet van Rijksweg A2.

In het moderne kantoorgebouw De Waardenburcht is op de derde etage 390 m² kantoorruimte beschikbaar. Het gebouw is gelegen direct aan de rotonde welke de provinciale weg aansluit op de Rijksweg A2.

HUURPRIJS:
Nader overeen te komen.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, representatieve hal met natuurstenen vloer en brievenbussen, trapopgang en lift naar etages.

Toegang naar de kantooretage vanuit de trappartij op de 3de etage met ontvangstruimte, open kantoor- of bijeenkomst ruimte met te openen ramen en enkele wat kleinere spreek-/werkruimte aan de zijkant van het gebouw. Aan de rechter zijgevel zijn 2 wat grotere kantoorruimten aanwezig nu in gebruik als callcenter. Verder zijn er 2 dubbele toiletgroepen en 2 wat kleinere keukens aan weerszijden van de entree. Dit maakt het mogelijk om de etage ook in 2 delen te splitsen indien gewenst.

OVERIGE:
* Bij deze ruimte behoren 5 parkeerplaatsen welke zich bevinden op eigen terrein. Meer parkeergelegenheid is beschikbaar op het naastgelegen terrein (andere zijde van de weg). Indien men meer parkeerplaatsen wenst bij te huren hier is dat tegen vergoeding mogelijk.
* De ruimte is intern afgewerkt met scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichting, airco installatie en kabelgoten. Deze afwerking is achtergelaten door de vorige huurder en maakt geen deel uit van het gehuurde. Dat wil zeggen: vervanging of onderhoud van een van deze zaken is voor rekening van de huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* De servicekosten bedragen € 40,= per m² per jaar en omvatten een vergoeding voor verbruik gas, water, elektra, bemetering gasverbruik, groenonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde pand, liftonderhoud en keuring, onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakinstallatie, vervanging lampen e.d. algemene ruimten, Abonnement centrale meldkamer, onderhoud blusmiddelen, onderhoud inspecties gebouw gebonden installaties.
* Onderhoud algemene ruimten t.l.v. huurder.
* Het gebouw De Waardenburcht is in 2003 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen met aan weerszijde van de entree huurders. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere Megaborn Traffic Development, Identify International en Van Boxtel.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Waardenburg is tezamen met de dorpen Neerijnen, Est, Haaften, Heesselt, Opijnen, Ophemert, Tuil, Hellouw en Varik onderdeel van de gemeente Neerijnen. De gemeente Neerijnen is gelegen in de Tielerwaard langs de rivier de Waal. De dichtstbijzijnde stations zijn Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel. De gemeente Neerijnen is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de Rijkswegen A2 en A15 en het Knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
390 m² (in units vanaf 200 m²)
Perceel
1.575 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 17 B 3e

Prijs n.o.t.k.