Regterweistraat 7 4181 CE Waardenburg

€ 7.425 /mnd

Omschrijving

713 m² hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte aan A2

Direct aan de Rijksweg A2 staat het Trade Centre De Waalbrug. In dit Trade Centre is op de begane grond 713 m² moderne kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. De ruimte voldoet aan alles wat een moderne kantoorgebruiker verwacht:
- open werkruimte met prettig werkklimaat
- diverse afgescheiden werk- of overleg plekken met privacy
- moderne voorzieningen op gebied van keuken en sanitair
- voldoende parkeergelegenheid om het gebouw
- op- en afrit Rijksweg A2 binnen 500 m. bereikbaar
- eventueel is extra ruimte op de eerste verdieping beschikbaar, maximaal 572 m². Deze ruimte dient nog geheel te worden afgewerkt.

HUURPRIJS:
€ 7.425,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
eigen entree op de begane grond (de gebruikers van de etages hebben een andere entreepartij), tochtportaal, receptieruimte, garderobe, aan de rechterzijde bevindt zich een groot open werkkantoor met meerdere werkplekken, geflankeerd door spreekkamers / privé kantoorkamers waar men in alle rust kan werken, klein archief, sanitaire ruimte in het midden van het gebouw, het linkerdeel is ingericht met een ruime kantine / informele vergaderruimte en is voorzien van luxe inbouwkeuken, 2 grote vergaderruimten.

AFWERKING:
Het kantoor wordt compleet afgewerkt opgeleverd inclusief (deels glazen) scheidingswanden, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, keuken etc.

INSTALLATIES:
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie, topkoeling, brandmeldinstallatie en glasvezel aansluiting. Huurders verzorgen hun eigen abonnement t.b.v. dataverkeer, aansluiting KPN glasvezel is aanwezig in het gebouw.

OVERIGE:
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, BMI, topkoeling, brandblusmiddelen, maar ook glasbewassing buiten, schoonmaak en verbruik elektra, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Voorschot op de servicekosten € 2.000,= per maand excl. BTW.
* Het gebouw Trade Center De Waalbrug is in 1998 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen. Mede huurders zijn onder andere K-vision kozijnen en Datapool.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van de Betuwe. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.425 per maand
Servicekosten
€ 2.000 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
713 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Regterweistraat 7

€ 7.425 /mnd