Steenweg 54 4181 AM Waardenburg

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Etage in Karakteristieke kantoorvilla, ca. 197 m², vlakbij A2

In dit markante kantoorgebouw, voorheen gebruikt als gemeentehuis en politie kantoor, is op de eerste verdieping kantoorruimte te huur. De ruimte is ingedeeld met 2 grote open kantoorruimtes aan voor- en achterzijde van het gebouw, in het midden bevindt zich een wat kleiner kantoor of spreekkamer en de sanitaire voorzieningen.

In het gebouw zijn nog 4 andere huurders aanwezig waaronder een verloskundige praktijk, een training-/coachingsbedrijf en een IT bedrijf.

Indien gewenst is deelverhuur van de verdieping ook mogelijk.

Kernwoorden die de ruimte omschrijven:
* Markant gebouw
* Karakteristiek
* Veel daglicht inval
* Authentieke details als binnenluiken en hoge plafonds
* Nabij Rijksweg A2
* Parkeren op eigen terrein

HUURPRIJS:
€ 2.500,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke entree, voorportaal en royale gang met hoge plafonds, statige trapopgang met glas in loodramen.

1ste verdieping: overloop met toegang naar de keuken, dames- en herentoilet, over volle breedte van het pand gelegen kantoren aan voor- en achterzijde, middenkamer te gebruiken als wat kleiner kantoor of bijv. spreekkamer. Vloerafwerking met (visgraat)parket.

De gang op de 1ste verdieping wordt ook gebruikt door de huurder van de 2de etage. Deze heeft hier een eigen opgang.

AFWERKINGSNIVEAU:
De kantoorvilla is onder andere voorzien van:
- representatieve entree met marmeren vloer
- hoge plafonds waarvan enkele met ornamenten
- verzorgd dubbel toilet
- alarm installatie
- afsluitbaar hek op het buitenterrein aan voor- en achterzijde van het gebouw

OVERIGE INFORMATIE:
* Datum oplevering in overleg vast te stellen.
* De servicekosten omvatten voorschot verbruik gas, water en elektra, onderhoud installaties o.a. de airconditioning, inbraaksysteem, blusmiddelen en noodverlichting, alsmede tuinonderhoud, schoonmaak gehele pand, glasbewassing, huurdersdeel gemeentelijke heffingen, afval verwijdering. De kosten bedragen thans € 920,= per maand excl. BTW.

BIJ VERHUUR GELDT:
* Betaling per maand vooruit
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud gunning door de eigenaar
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

LOCATIE:
Het dorp Waardenburg, in het hart van Nederland doorsneden door de Rijksweg A2, biedt ondernemers alle kansen om te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevinden zich hier gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv, Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), NetSourcing (specialist in ICT dienstverlening voor de zorgsector), VDU Uitzendbureau, een keuken- en badkamershowroom en BMW-dealer Bert Story

Waardenburg is onderdeel van de Gemeente West Betuwe. Het dichtstbijzijnde NS station bevindt zich in Zaltbommel, op fietsafstand van het object.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 920 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten

Oppervlakte
197 m²
Perceel
2.280 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenweg 54

€ 2.500 /mnd