Koeweistraat 4 verd. 4181 CD Waardenburg

€ 110 /m²/jaar

Omschrijving

In dit verzorgd afgewerkte en gasloos kantoorgebouw gelegen op zicht locatie, is een prachtig pentoffice ter grootte van 428 m² v.v.o. te huur. Mocht dit nog net iets te groot zijn voor uw onderneming, is het ook mogelijk een kleiner deel van deze verdieping te huren.

Gelegen op top locatie op een kantorenpark binnen het bedrijventerrein Slimwei aan de voet van de op- en afrit Rijksweg A2 (Utrecht- 's- Hertogenbosch) en de nabijheid van het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Op dit bedrijventerrein zijn meerdere grote namen gevestigd, zoals Primera, Hitachi, BMW Story, De Arend Waardenburg B.V. en GreenMo Rent.

INDELING:
Het pentoffice is toegankelijk middels de trap en lift. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen (twee herentoiletten en één damestoilet) en een pantry aanwezig op deze verdieping. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met ingebouwde LED verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, scheidingswanden (met raampanelen), binnen zonwering, data bekabeling, kabelgoten met wandcontactdozen en luchtbehandelingssysteem. Diverse kamers hebben een toegang naar de vier aanwezige dakterrassen. De gangzone en de centrale hal op deze verdieping zijn recent voorzien van een nieuwe PVC-vloer, lunchtafels met barkrukken en een Jura koffiemachine.
De verdieping heeft een speelse indeling middels (flexibele) scheidingswanden, deels voorzien van glazen raampanelen. De ruimte kenmerkt zich door veel lichtinval vanwege de aanwezigheid van voldoende ramen, openslaande deuren en lichtkoepels.

Het gebouw is in 2001 gebouwd en bestaat uit vier bouwlagen. De gemeenschappelijke entree is voorzien van een nieuw alarmsysteem, brievenbussen en intercominstallatie. Medehuurders in het gebouw zijn Everris International B.V. en Traxion.

HUURPRIJS:
€ 110,= per m² per jaar excl. BTW en servicekosten

Parkeren:
Het omliggende parkeerterrein is voorzien van een slagboom. De parkeerplaatsen bevinden zich rechts naast het gebouw. Indien gewenst zijn er maximaal tien parkeerplaatsen beschikbaar voor deze verdieping. Huurprijs per parkeerplaats: € 350,= per jaar.

Internet:
VDSL verbinding met een snelheid van 100mb/30mb.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* De servicekosten bij deelverhuur bedragen € 45,= per m² per jaar excl. BTW en omvatten onder meer het verbruik van water en elektra inclusief vastrecht, als ook levering koffie en onderhoud koffiemachine, internet, onderhoud terrein en groenvoorziening, preventief en correctief onderhoud en periodieke controle van verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties, idem voor liftinstallatie, brandmeldinstallatie en alarminstallatie, schoonmaak algemene ruimte, dak inspectie, bewassing gevelglas, signing in en rond het gehuurde, gebouwbeveiliging en administratiekosten.
* De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.
* Er is een bankgarantie / waarborgsom van toepassing ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
* Aanvaarding per direct mogelijk.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van de Betuwe. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel. Station Zaltbommel is op fietsafstand gelegen.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
428 m² (in units vanaf 214 m²)
Perceel
2.149 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 350,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koeweistraat 4 verd.

€ 110 /m²/jaar