Dorpstraat 144 2742 AL Waddinxveen

€ 3.150 /mnd

Omschrijving

Dit mooie multifunctionele kantoorpand met 7 parkeerplaatsen ligt aan de Dorpstraat van Waddinxveen en biedt een vloeroppervlakte van circa 245 m², welke verdeeld zijn over drie verdiepingen. Daarnaast is dit moderne pand voorzien een warmtepomp voor verwarming en koeling. Dus zonder gas en daarmee helemaal van deze tijd.

Het pand is ingedeeld met drie kantoren, een pantry en toiletgroep op de begane grond, twee kantoren en een toilet op de eerste verdieping en één kantoor met kantine op de tweede verdieping. Deze indeling is in overleg en waar mogelijk nog aan te passen en eventueel nog uit te breiden met een (directie)kantoor van circa 23 m² . Ook is het pand direct te gebruiken omdat het aanwezige en keurige kantoormeubilair ter overname is bij dit huuraanbod. Voor een overzicht van de verschillende ruimtes met maten verwijzen wij graag naar deze brochure of onze website.

De te huur aangeboden kantoorruimte is bij uitstek bestemd voor bedrijven met een kleinschalig karakter met kantoorfunctie. Het pand ligt aan de rand van de oude dorpskern met in directe nabijheid voornamelijk winkels en woningen. Ook vanuit Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, reeuwijk en Gouda is het pand goed bereikbaar. Het NS Station en openbaar vervoer zijn op 8 minuten lopen bereikbaar. Waddinxveen ligt centraal in de regio Midden-Holland, in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct en de rijkswegen A12 en A20.

Bijzonderheden
Huuraanbod:
Parkeerplaatsen: Aan de voorzijde zijn 2 (bezoekers) parkeerplaatsen beschikbaar en aan de achterzijde totaal 7 voor eigen gebruik.

Oplevering: Het kantoorpand is gebruiksklaar en per direct beschikbaar

Opleveringsniveau: De kantoren zijn voorzien van kabelgoten, bureaus, kasten en verlichtingsarmaturen. Twee moderne toiletgroepen, een pantry op de begane grond en een complete keuken op de tweede verdieping. Verwarming en koeling middels een warmtepomp. Tevens is er een datanetwerk beschikbaar. Het pand is voorzien van een uitgebreid alarmsysteem.

Huurprijs: € 37.800,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten. Bij de verhuur dient de hoogte van de servicekosten nog nader te worden vastgesteld. Dit hangt af van de te leveren diensten. De huurbetaling is per kwartaal vooruit.

BTW: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Indexering: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Bijzonderheden: Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend.

Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.150 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
245 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpstraat 144

€ 3.150 /mnd