Plantsoen 55 6701 AS Wageningen

€ 60.000 /jr

Omschrijving

Plantsoen 55, 6701 AS Wageningen;

Ruime, in verzamelgebouw dat bekend staat als "het Rabobank" gebouw, op de begane grond gesitueerde en goed geoutilleerde KANTOORRUIMTE voorzien van 6 kantoor- / spreekkamers, groot circa 461 m².

Het "Rabobank" gebouw, waarin tevens gevestigd is Medisch Centrum De Poort, is gesitueerd op een hoek- / zichtlocatie in het hart van het centrum van Wageningen en is uitstekend geoutilleerd.

Het markante gebouw ligt letterlijk op loopafstand van het centrale busstation Ede - Wageningen en ligt direct tegen het hart van het winkelcentrum van Wageningen. De locatie heeft uitstekende verbindingen naar de uitvalswegen rondom Wageningen met aansluitingen richting de rijkswegen A12 (Den Haag - Arnhem) en de A50 (Zwolle - Arnhem) en is goed bereikbaar via de belangrijke verkeersaders N781 (Ede - Wageningen) en de N225 (Rhenen - Arnhem). Betaalde parkeergelegenheid (parkeerterreinen) bevinden zich direct naast en tegenover het gebouw alsmede op korte loopafstand.

Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van het pand en beschikt over 6 kantoor -/ spreekkamers, een grote opslagruimte, garderoberuimte, toiletgroep en pantry. De van veel lichtinval voorziene kantoorruimte is zowel via de centrale entree (tourniquetdeur), als via de entree aan de rechterzijde van het gebouw bereikbaar en de parkeerkelder is per lift bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree middels tourniquetdeur, grote open ontvangstruimte / lobby met nooddeur aan de voorzijde en tussendeur naar het aangesloten medisch centrum "De Poort". Er zijn 6 kantoor- / spreekkamers aanwezig, waarvan 5 voorzien van grote raampartijen en 1 van dubbele openslaande deuren aan de achterzijde. De nette pantry / personeelsruimte is uitgerust met een recht keukenblok met onder - / en bovenkasten en koelkast. De afgesloten garderoberuimte heeft toegang tot de toiletgroep voorzien van 2 toiletten (dames en heren), wastafel en een deur naar een bergkast.
Voorts een grote opslagruimte met deur naar buiten. In de onderbouw van het gebouw bevindt zich een parkeerkelder. Hier is tevens de intern bereikbare ruime bankkluis / opslagruimte aanwezig.

Het is mogelijk in de afgesloten parkeerkelder parkeerplaatsen bij te huren.

Bijzonderheden:
- Turn Key oplevering met vloerbedekking, systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen, mechanische ventilatie, topkoeling, telefoon- en computerbekabeling middels reeds aanwezige kabelgoten;
- Het is tevens mogelijk, indien gewenst, gebruik te maken van het aanwezige losse kantoormeubilair;
- Mogelijkheid tot het bij huren van parkeerplaatsen in de parkeerkelder;
- De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 60.000,= per jaar exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
- Servicekosten á € 35,= per m² per jaar exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
- Verhuur op basis van het sluiten van een model ROZ huurovereenkomst voor de duur van vijf (05) jaar en vijf (05) optiejaren;
- De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd conform model ROZ huurovereenkomst;
- Waarborgsom of afgifte bankgarantie van drie (03) maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
- Doelgroep: zakelijke dienstverlening en / of medische beroepen;
- In overleg met verhuurder kunnen aanpassingen worden uitgevoerd;
- Ballotage door verhuurder is noodzakelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000 per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
461 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plantsoen 55

€ 60.000 /jr