Wilhelminasingel 260 6001 GV Weert

Prijs op aanvraag

Omschrijving

- Statige vrijstaande stadsvilla met veel leefruimte, een knusse patiotuin en een riant dakterras!
- Gelegen aan de welbekende ''Wilhelminasingel'', in hartje centrum Weert!
- De woning heeft de enkelbestemming ''gemengd'', dit maakt de woning uitermate geschikt om wonen met werken te combineren!
- De patiotuin is toegankelijk middels een elektrische sectionaalpoort waardoor het mogelijk is om op eigen afgesloten terrein te parkeren!
- De woning is door de huidige eigenaar tussen 2000 en 2010 verbouwd en vrijwel geheel voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing!
- In de directe nabijheid bevindt zich een breed scala aan winkel- en horecavoorzieningen!
- De woning kenmerkt zich door de centrale ligging, statige uitstraling en de diverse karakteristieke details!
- Op enkele wandel- of fietsminuten van het NS-Intercitystation!
- Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen!
- Verkopende partij staat open voor woningruil!

Indeling:

Entree:
Vanuit het trottoir is de statige entree aan de voorzijde van de woning toegankelijk.

Ontvangsthal:
Statige ontvangsthal met een karaktervol hoog plafond, sierlijsten, authentieke architraven en paneeldeuren. De hal is afgewerkt met vloerbedekking en biedt toegang tot de werkruimte, de woonkamer, de 1e toiletruimte, de 2e hal en trapopgang naar de verdieping. De 2e hal is toegankelijk middels een deur met glas.

Woonkamer:
Zeer riante woonkamer, bestaande uit een ruim eetgedeelte aan de voorzijde, een centraal leesgedeelte en een sfeervol zitgedeelte met tuincontact aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking en kenmerkt zich door het karaktervolle hoge plafond, de sierlijsten, authentieke architraven en paneeldeuren. In het zitgedeelte bevindt zich een sfeervolle gashaard met een grote natuursteen haardmantel. In het midden van de woonkamer zijn een tweetal fraaie boekenkasten gerealiseerd. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de meterkast.

Werkruimte:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de werkruimte. De werkruimte is afgewerkt met vloerbedekking en biedt voldoende plaats voor een bureau en een kast. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval en een aangenaam contact met buiten.

Keuken:
Riante keuken met een U-vormige wandopstelling, bestaande uit diverse voorraadkasten en een groot werkblad met spoelbak en 6-pits gaskookplaat. De keuken beschikt verder over een RVS afzuigkap, een koelkast, vriezer en een vaatwasser. Het fraaie hoge plafond is voorzien van een lichtkoepel en diverse inbouwspots. De lichtkoepel zorgt voor een een aangename daglichttoetreding. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en de tuin toegankelijk.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien van diverse bergkasten met veel praktische bergruimte en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra koelkast en/of vriezer.

2e Hal:
Ook de 2e hal kenmerkt zich door het karaktervolle hoge plafond, de sierlijsten, authentieke architraven en paneeldeuren. De 2e hal is eveneens afgewerkt met vloerbedekking. Vanuit de 2e hal is er toegang tot de woonkamer, de keuken, de wasruimte, de 2e toiletruimte en de kelder. De keuken is toegankelijk middels een deur met glas. De 2e hal is tevens voorzien van een wastafel en biedt plaats aan de garderobe.

Wasruimte:
Wasruimte met veel praktische bergruimte en aansluitingen voor het witgoed.

Toiletruimte 2e hal (niet afgebeeld):
Geheel betegelde toiletruimte met een staand closet.

Kelder (niet afgebeeld):
Ruime tweedelige kelder met veel praktische bergruimte.

Toiletruimte ontvangsthal (niet afgebeeld):
Geheel betegelde toiletruimte met een staand closet.

1e Verdieping:

Overloop:
Middels de karaktervolle trappartij is de riante overloop op de verdieping toegankelijk. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en biedt toegang tot 3 slaapkamers, de saunaruimte, de badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping. Ook de verdieping beschikt over prachtige hoge plafonds. De grote raampartijen zorgen voor een aangename daglichttoetreding.

1e Slaapkamer:
Riante (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, beschikt over een TV-aansluiting en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Vanuit deze kamer is er toegang tot het dakterras.

Dakterras:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een riant dakterras. Het dakterras is ruim van formaat en geniet veel privacy.

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Het plafond is voorzien van karaktervolle sierlijsten en ornamenten.

3e Slaapkamer:
De 3e slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. Het plafond is voorzien van karaktervolle sierlijsten en ornamenten.

Badkamer:
Ruime badkamer met een groot ligbad, een douche, een 2e toilet, een bidet, een designradiator, badkamerkast en een wastafel met een bijbehorend wastafelmeubel, een planchet en een spiegel. De bovenzijde van de spiegel is voorzien van een stopcontact en diverse inbouwspots. De badkamer is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een lichte tegelwerk wandafwerking. De grote raampartij zorgt voor een aangename daglichttoetreding.

Sauna:
Vanuit de overloop is er middels een tussenruimte toegang tot de sauna. De grote raampartij zorgt voor een aangenaam contact met buiten.

Zolderverdieping:
Middels de karaktervolle trappartij is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping bestaat uit 3 slaapkamers, meerdere bergruimtes, een douche, toiletruimte en een stookruimte.

4e Slaapkamer:
Riante slaapkamer met voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, voorzien een groot te openen dakvenster en beschikt over veel praktische bergruimte in de bergkasten in het schuine gedeelte. Vanuit deze kamer zijn de 5e slaapkamer, de 6e slaapkamer, de douche-, toilet- en stookruimte toegankelijk.

5e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, voorzien van een groot te openen dakvenster en beschikt over veel praktische bergruimte in de bergkasten in het schuine gedeelte. De kamer beschikt tevens over een wastafel.

6e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, voorzien van een groot te openen dakvenster en beschikt over veel praktische bergruimte in de bergkasten in het schuine gedeelte. De kamer beschikt tevens over een wastafel.

Stookruimte:
Vanuit de 4e slaapkamer is er toegang tot de stookruimte. De stookruimte biedt plaats aan de opstelling van de CV-ketel; Buderus (1994).

Patiotuin:
Vanuit de keuken is er toegang tot de knusse patiotuin. De patiotuin is afgewerkt met hardsteen tegels en voorzien van een buitenkraan, elektra en verlichting. De patiotuin is geheel ommuurd en geniet optimale privacy. Vanuit de straatzijde is de patiotuin toegankelijk middels een loopdeur en een elektrisch bedienbare sectionaalpoort waardoor het mogelijk is om op eigen afgesloten terrein te parkeren.

Ligging:
Gelegen aan de welbekende ''Wilhelminasingel'', in hartje centrum Weert. In de directe nabijheid bevindt zich een breed scala aan winkel- en horecavoorzieningen. Het NS-Intercitystation is binnen enkele wandel- of fietsminuten bereikbaar. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

BESTEMMING 'GEMENGD':
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
horeca van categorie 2, uitsluitend op de begane grond;
een horecabedrijf;
wonen;
functies anders dan wonen op de verdieping, uitsluitend overeenkomstig de als bijlage 4 bij de regels opgenomen lijst van aanwezige functies op de verdieping en in omvang aanwezig op het tijdstip van inwerkingtreding van het bestemmingsplan;
een zalencentrum, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca-zalencentrum';
horeca van categorie 1, ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 1' en uitsluitend op de begane grond;
een speelautomatenhal, uitsluitend op de begane grond ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van centrum - speelautomatenhal';
detailhandel, ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel' en uitsluitend op de begane grond;
ter plaatse van de aanduiding 'parkeergarage' zijn, naast de toegestane functies zoals zijn aangegeven in deze bestemmingsomschrijving, een ondergrondse parkeergarage, ondergrondse bergingen, een ondergrondse fietsenstalling en ondergrondse waterbergingen toegestaan;
uitsluitend voorzieningen ten behoeve van verkeer en verblijf op de begane grond, ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang';
de instandhouding en/of herstel van het op het tijdstip van inwerkingtreding van het bestemmingsplan aanwezige rijksmonument of gemeentelijk monument mede gelet op de cultuurhistorische, stedenbouwkundige en/of landschappelijke waarden, ter plaatse van de aanduiding 'karakteristiek';
het behoud en/of herstel van aanwezige landschappelijke en/of stedenbouwkundige waarden, ter plaatse van de aanduiding 'waardevolle boom';
een bioscoop, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bioscoop',
wonen, maar niet ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten', waar wonen niet is toegestaan;

een en ander met de daarbij behorende (ondergrondse) parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, verhardingen en andere voorzieningen zoals energievoorzieningen.

Bron: bestemmingsplan ''Binnens

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
258 m²
Perceel
230 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelminasingel 260

Prijs op aanvraag