Begijnenhofstraat 36 6001 BH Weert

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

!! Het object is tevens onder voorwaarden te koop. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie!!

Dit markante pand uit de hand van de Weerter architect Weegels is bij veel Weertenaren in verschillende hoedanigheden bekend. Wellicht op basis van de laatste invulling als huisartsenpost of wellicht daarvoor toen het object nog als notariskantoor in gebruik was. Kortom, een bijzonder object met een rijke historie!

De bereikbaarheid is prima te noemen, met een bushalte aan de Vogelsbleek op nog geen 10 meter van het pand, loopafstand van circa 15 minuten naar het NS-intercitystation en goede uitvalswegen naar de omliggende wijken.

Bijzonderheden
- Markant kantoorgebouw!
- Circa 18 eigen parkeerplaatsen (afsluitbaar middels een slagboom)
- Ligging nabij het centrum van Weert en in de directe omgeving van zorgfaciliteiten, zoals het Groene Kruis, Sint Jans Gasthuis en Land van Horne (Sint Martinus).

INDELING
Overdekte entree aan de voorzijde van het pand met toegang tot de entreehal met tegelvloer, toegang tot de wachtkamer , mooie trappartij naar de verdieping en de centrale gang naar de aangebouwde vleugel aan de linkerzijde.

Aan de rechterzijde is er een royaal vertrek, te gebruiken als ontvangstruimte, maar eveneens ook als behandelkamer/spreek-/werkkamer. Er is een aangrenzende administratie/receptie met balie en achtergelegen werkruimte.

Aan de linkerzijde van de entreehal bevindt zich een toiletruimte met voorportaal. De centrale gang biedt toegang tot de receptie, 3 kantoren, pantry met aangrenzende verblijfsruimte, tweede trap naar de verdieping, een opslagruimte, serverruimte met patchkast, alsmede een invalidentoilet.

De kantoren zijn voorzien van daglichttoetreding, kunststof vloerafwerking, systeemplafond met TL-armaturen, mechanische ventilatie en airconditioning (functioneren onbekend).

Er zijn drie kantoorruimten, thans in gebruik als behandelkamer/spreekkamer en onderling verbonden door middel van deuren in de scheidingswanden.

Er is één ruimte waar géén daglichttoetreding is en derhalve kan deze ruimte dienen als spreekkamer of als bergruimte.
Het magazijn is eveneens niet voorzien van daglichttoetreding. Het mindervalidentoilet is voorzien van geheel betegelde wanden, een tegelvloer, douche, daglichttoetreding en systeemplafond met TL-armaturen.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is ingedeeld met een ruim kantoor van circa 28 m² aan de voorzijde van het pand, welke dienst kan doen als vergaderruimte of kantoortuin voor meerdere werkplekken. Er zijn een aantal ramen verdeeld over de ruimte welke voor een prettige daglichttoetreding zorgen. Verder is de ruimte afgewerkt met vloerbedekking.

Vanuit de grote kantoorruimte aan de voorzijde is er (een interne) toegang tot de aangrenzende kantoorruimte met glasdelen naar de gang. Een royale raampartij in de zijgevel zorgt voor de daglichttoetreding. Er is een aparte spreekkamer, eveneens met een royale raampartij in de zijgevel.

Aan het einde van de centrale gang is de serverruimte gelegen, voorzien van een drietal ramen.

Tevens aan het einde van de centrale gang is de tweede trappartij gelegen. De eerste trappartij is gelegen aan de voorzijde van het pand en biedt toegang tot de centrale gang.

Op de overloop/gang is nog een separate toiletruimte beschikbaar.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een royale overloop met bordestrap is de bergzolder bereikbaar, te gebruiken als archiefruimte of additionele opslag.

BUITENTERREIN
Tot het object dat wij te huur aanbieden behoren circa 18 eigen parkeerplaatsen, verdeeld over de voorzijde en de achterzijde van het perceel. De parkeerplaats aan de achterzijde is afsluitbaar middels een slagboom en de parkeerplaats aan de voorzijde zijn afsluitbaar middels beugels, waardoor ongewenst parkeren kan worden tegengegaan. Aan de achterzijde is er eveneens een fietsenstalling en een achteringang naar de kantoren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
378 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
18 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Begijnenhofstraat 36

€ 3.000 /mnd