Schoutlaan 26 1.10 6002 EA Weert

€ 2.150 /mnd

Omschrijving

Op een prominente zichtlocatie aan de Ringbaan-Noord van Weert bieden wij deze luxe plug-and-play kantoorruimte van 229 m² aan, gelegen op de eerste verdieping. Inclusief het aandeel in de algemene ruimten (o.a. entreehal en toiletpartij) komt het verhuurbaar vloeroppervlak neer op circa 257 m². Tel daarbij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de A2, alsmede de ligging ten opzichte van het centrum van Weert met het NS-intercitystation op fietsafstand bij op en er zijn voldoende aspecten om dit met recht een perfecte kantoorruimte te noemen.

Dit modern vormgegeven kantoorgebouw van de hand van architect Archilot/FormTek onderscheidt zich door een zeer bijzondere, kenmerkende architectuur, ruim opgezette parkeergelegenheid (49 parkeerplaatsen), liftinstallatie, moderne toiletgroepen en zeer veel daglichttoetreding in de kantoren.

Het complex bestaat uit drie bouwlagen en kan plaats bieden aan maximaal zes huurders. Momenteel worden er kantoorruimtes verhuurd aan Randstad, Tempo Team, HENK Detachering, Van de Pas Deurwaarders en HOTflo. Allemaal professionele partijen die de kwaliteit van deze locatie en het complex reeds op waarde hebben weten te schatten!

Bijzonderheden:
- Representatieve uitstraling door de moderne gevels;
- Liftinstallatie aanwezig;
- Compleet opleveringsniveau met vloerafwerking, systeemplafonds en afgewerkte wanden;
- De servicekosten bedragen € 32,50 per m² per jaar exclusief BTW. We vertellen u graag wat er allemaal is opgenomen in deze servicekosten;
- U kunt maximaal 9 parkeerplaatsen huren. Deze parkeerplaatsen kosten € 22,25 per parkeerplaats per maand exclusief BTW;
- Energielabel A;
- Zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Weert en ten opzichte van de A2.

Indeling:
Centrale hal op de eerste verdieping welke per trap en per lift bereikbaar is. In deze centrale hal bevinden zich tevens de toiletgroepen, meterkast en een bergkast. De eerste verdieping bestaat in totaal uit twee kantoortuinen.

Het kantoorgedeelte welke wij te huur aanbieden bestaat uit een viertal vertrekken, waaronder één grote open kantoorruimte met ingebouwde pantry, uitgevoerd met een koelkast, spoelbak en vaatwasser. Deze ruimte is fraai afgewerkt met wanden in lichte tinten en vloeren met deels vloerbedekking en deels kunststof vloerafwerking in visgraatmotief.

Het overige kantoorgedeelte bestaat uit drie afzonderlijke ruimten, in te richten als separate kantoorruimten, vergaderruimte of bijvoorbeeld wachtruimte. Middels een moderne glaswand is deze ruimte gescheiden van de aangrenzende spreekkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Ook deze ruimte is representatief afgewerkt.

Opleveringsniveau:
- Kunststof vloerafwerking in visgraatmotief en deels vloerbedekking;
- Systeemplafonds met armaturen;
- Alarminstallatie;
- Wandafwerking in lichte tinten;
- Bellentableau en brievenbussen;
- Liftinstallatie;
- Glasvezel aanwezig à € 125,00 per maand;
- Luchtbehandeling in combinatie met topkoeling;
- Verwarming middels radiatoren;
- Elektrisch bedienbare zonnescreens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.150 per maand
Servicekosten
€ 32 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
229 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schoutlaan 26 1.10

€ 2.150 /mnd