Vierlinghstraat 8 4251 LC Werkendam

€ 1.260 /mnd

Omschrijving

Vierlinghstraat 8 | Ruime kantoorruimte van 193 m2 op de eerste verdieping van bedrijfspand op goed zichtbare locatie tegenover drukbezochte bouwmarkt.

ALGEMEEN
Direct langs een van de doorgaande straten op het bedrijventerrein bieden wij u deze kantoorruimte aan op de eerste verdieping. De kantoorruimte is gesitueerd in een net bedrijfspand en is gesitueerd tegenover een druk bezochte bouwmarkt. Het pand is zo ingericht dat het voor meerdere gebruikers huisvesting kan dienen. Het pand beschikt rondom over parkeergelegenheid en tevens is er de mogelijkheid om langs de openbare weg te parkeren.

Het betreft circa 193 m2 VVO kantoorruimte op de eerste etage. De entree op de begane grond wordt gedeeld met de huurder op de begane grond. In totaal is de kantoorruimte verdeeld over drie kantoren, daarnaast beschikt u als huurder over een royale kantine, tweetal toiletten, pantry en een archiefruimte. De kantoren zijn volledig afgewerkt en beschikken deels over inbouwkasten.

STERKE PUNTEN
- Netjes afgewerkt
- Veel daglichtinval
- Handige kamerindeling
- Zelfstandig te gebruiken
- Goed zichtbare locatie

OPPERVLAKTEN
- Ca. 193 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping
De vermelde metrages zijn conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten er is een meetstaat aanwezig.

BOUWAARD
Het object is oorspronkelijk gebouwd in 2000. De constructie van het gebouw betreft een staalconstructie met betonnen vloeren. Het dak betreft een plat dak welke is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De gevels zijn opgetrokken middels deels metselwerk in combinatie met gevelbeplating. in spouw.

Op de begane grond bevindt zich een nette entree met direct recht tegenover de trapopgang naar de eerste verdieping. De kantoorkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een centrale gang. Met daar op aangesloten een drietal kantoorkamers, kantine, archief en tevens enkele inbouwkasten, toiletten en een pantry.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.
- Volledig elektrische installatie
- Databekabeling
- Kamerindeling
- Plafondafwerking d.m.v. systeemplafond
- Inbouwarmaturen
- Vloerafwerking
- Verwarming
- Keuken
- Sanitaire voorzieningen

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is verhard en biedt ruim voldoende mogelijkheid voor parkeren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als kantoorruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

KADASTER
Werkendam – P – 1486

HUURPRIJS
€ 1.260,-- per maand, vrij van btw

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

AANVAARDING
In overleg.

NUTSKOSTEN
Huurder betaald middels een voorschot inbegrepen in de servicekosten maandelijks voor de kosten voor energie. Voor de levering van elektra is een tussenmeter aanwezig. De kosten voor water en verwarming worden naar rato verrekend. Jaarlijks vindt er door de verhuurder verrekening plaats.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Er is spraken van omzetbelasting vrijgestelde huur. De genoemde huurprijs is vrij van omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.260 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
193 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vierlinghstraat 8

€ 1.260 /mnd