Vierlinghstraat 51 4251 LC Werkendam

€ 75.000 /jr

Omschrijving

Omschrijving
Vierlinghstraat 51 te Werkendam | Werken op Niveau – Representatief vrijstaand kantoorpand gelegen in Werkendam

ALGEMEEN
Op de rand van het industrieterrein “De Bruine Kilhaven” is dit vrijstaand 4-laags kantoorobject gesitueerd. Het object beschikt over een prachtige en hoogwaardige uitstraling zowel het interieur als het exterieur. De kantoorlagen zijn allen voorzien van een nette afwerking met systeemplafonds, keuken, gescheiden toiletten, airconditioning en een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval. De bovenste laag heeft de functie “penthouse” maar is momenteel in gebruik als kantoor en spreekkamer. Deze laag biedt daarnaast toegang tot een ruim bemeten buitenterras. Naast de kantoorlagen is er onder het object een kelder gesitueerd van ca. 100 m2 welke gebruikt kan worden als archief of recreatieruimte.

STERKE PUNTEN
- Turn-key
- Representatieve uitstraling
- Voorzien van voldoende parkeergelegenheid
- Lift aanwezig
- 21 eigen parkeerplaatsen + 6 op het andere terrein indien gewenst.

OPPERVLAKTEN
- Ca. 100 m2 kelder
- Ca. 233 m2 kantoorruimte B.G.
- Ca. 233 m2 kantoorruimte 1ste verdieping
- Ca. 233 m2 kantoorruimte 2de verdieping
- Ca. 175 m2 kantoorruimte 3de verdieping (penthouse)

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is omstreeks 1995 gebouwd waarna het object diverse malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het object is gebouwd op een onderheide fundering. De draagconstructie is van beton. De gevels zijn middels metselwerk volledig opgetrokken en zijn voorzien van een spouw met isolatie. De vloeren zijn allen uitgevoerd in beton om geluidsoverlast te voorkomen. Het dak is voorzien van stalen daken met isolatie en deels een koepeldak. De kozijnen zijn uitgevoerd in het aluminium en zijn voorzien van dubbele beglazing.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Representatieve entree met glazen deur
- Gescheiden toiletten
- Centrale afzuiging
- Brandslanghaspels
- Nooduitgang aanduiding
- Verwarming middels radiatoren
- Lift aanwezig
- Kamerindeling

Kantoorruimte
- Glad afgewerkte wanden
- Tapijtvloer
- Ruime raampartijen
- Airconditioning
- Bekabeling aanwezig

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand. Het object beschikt over 21 eigen parkeerplaatsen, en 6 stuks beschikbaar op het andere terrein

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming, eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het terrein is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie.

Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten. Het terrein is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

KADASTER
Werkendam – P – 902 (gedeeltelijk) & 1173 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 75.000,- per jaar, excl. Btw.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
974 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vierlinghstraat 51

€ 75.000 /jr