Omtaplein 3 1771 CW Wieringerwerf

€ 30.000 /jr

Omschrijving

In het centrum van Wieringerwerf treft u deze moderne recente kantoor/praktijkruimte of winkelruimte aan van ca. 250m2. Het pand is uitermate geschikt voor gebruik als bijvoorbeeld: fysiotherapiepraktijk, financiële dienstverlening, advocatenkantoor, tandartspraktijk of verzekeringskantoor. Op dit moment is het pand al modern ingericht en voorzien van ontvangstruimte met 4 spreekkamers/kantoren, pantry, toilet en technische ruimte. Op de verdieping treft u nog een kantoor/kantine.

Het winkel/kantoorpand maakt onderdeel uit van een in 2014 gebouwd blok welke is gelegen op de hoek van de winkelstraat Terpstraat en aan het Omtaplein. In de Terpstraat zijn diverse plaatselijke winkeliers alsmede landelijk opererende winkelketens gehuisvest, zoals o.a.: DA Drogisterijen, Lidl supermarkten, Deen supermarkten, Action Non Food, fietsenwinkel, Expert etc. In het kantoorblok zelf zijn o.a. gevestigd Unive, fietsenwinkel en ABN AMRO.

Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen aanwezig in de nabijheid van het winkelpand. Het object is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bestemming: het perceel heeft een brede bestemd voor bebouwing met winkels, kantoren en kleinbedrijf. Bij twijfel over het toegestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u om contact op te nemen met gemeente Hollands Kroon.

Bent u op zoek naar een representatieve kantoor, praktijk of winkelruimte? Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Omtaplein 3

€ 30.000 /jr