Nieuweweg 273 6603 BN Wijchen

€ 43.000 /jr

Omschrijving

Adres:
Nieuweweg 273 (2de verdieping), 6603BN te Wijchen

Algemeen / ligging:
Ruim en vrij in te delen kantoorverdieping. Genoemde huurprijs is inclusief een nader te bepalen indeling. De kantoorruimte is gesitueerd op de tweede en bovenste bouwlaag van een goed geïsoleerd en onlangs gerenoveerd kantoorgebouw.

De indeling zal worden afgestemd op de wensen van de huurder. Deze indeling dient multifunctioneel te zijn en is in de vermelde huurprijs begrepen.

Het pand is voorzien van moderne en energiezuinige installaties zoals luchtbehandeling met topkoeling en HF TL-armaturen. Verwarming middels radiatoren welke zijn aangesloten op een HR Cv-installatie met overwerktimer en weekeind regeling. Het gebouw is voorzien van een personenlift geschikt voor 6 personen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed. Op nog geen 5 minuten loopafstand van de locatie is een bushalte aanwezig. Centraal Station Wijchen en Nijmegen evenals busstation Nijmegen- Dukenburg zijn op geringe afstand en snel bereikbaar door de aanwezige busverbinding.

Vloeroppervlakte:
Kantoorruimte op de 2e verdieping : ca. 431 m2

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Begane grond:
- Entree, gezamenlijke wachtruimte.

2e verdieping:
Exclusieve gebruiksruimte bereikbaar via trappenhuis en lift.
Nader in te delen kantoor.

Opleveringsniveau:
Op dit moment is de kantoorruimte deels in casco+ staat, maar in overleg met de verhuurder kan een hoger opleveringsniveau of zelfs een op maat gemaakt turnkey oplevering besproken worden.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan van het object is “Bedrijventerrein Wijchen-Oost en geeft aan bedrijfsdoeleinden voor zover deze voorkomen in categorie 3 t/m 4 van de als bijlage opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 43.000,- per jaar exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Op aanvraag. Van toepassing ten behoeve van onderhoud en beheerkosten gemeenschappelijke delen zoals parkeerterrein, liftinstallatie en gemeenschappelijke entree

Huurtermijn:
5 jaar met een 5 optiejaren.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Opzegtermijn:
12 maanden

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 43.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
431 m²
Perceel
431 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
14 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuweweg 273

€ 43.000 /jr