Saltshof 1022 6604 EA Wijchen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Op een uitstekend zichtbare locatie aan de Saltshof gelegen kantoorgebouw van ca. 430 m2 met een gedeelde berging van 17 m2. Zeer goede bereikbaarheid met de auto, mede door de directe verbinding met de snelwegen A326 en de A73 (Nijmegen-Venlo-Den Bosch).

Het complex is gebouwd in 1994, de perceelsgrootte van het gedeelte waar het onderhavige gedeelte op staat is ca. 385 m2 groot, het betreft een deel van het perceel.
Het gebouw is geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Verwarming en topkoeling middels een ventilatie-/luchtbehandelingssysteem. Daarnaast kabelgoten voor netwerkbekabeling en stopcontacten voor elektra.
Op de verdieping zijn buiten jaloezieën aanwezig om lichtinval (van buitenaf) te verminderen, daarnaast zijn op de gehele begane grond rondom elektrische rolluiken aanwezig welke op afstand te bedienen zijn.

In het kantorencomplex zijn meerdere bedrijven gevestigd, waaronder Involon, Notariaat Ruud Welling, Ariens Groep, VWGNijhof Wijchen, Bonnier Advocaten en fysiotherapie Fizik. Centraal op het terrein ligt een lunchroom annex cafetaria.

Indeling:
Via de overdekte entree komt men in het voorportaal met trap en aansluitend een portaal met daaraan een toiletgroep met dames- en herentoilet en garderobe.
Via een centrale gang komt men in het kantoorgedeelte waarbij er een grote ruimte is aan de ene zijde van de gang en 3 kantoorruimtes aan de andere zijde van deze gang.
Verder is er een pantry met een buitendeur, aansluitend is er een buitenberging van ca. 17 m2 groot. te verdelen onder twee gebruikers.
De begane grond van het kantoor is ca. 214 m2 groot.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met aansluitend wederom een sanitaire groep. Ook hier een centrale gang met aan weerszijden kantoorruimten, 5 stuks in totaliteit. Op de verdieping is een centraal gelegen kleine pantry aanwezig en verder de technische ruimte met de installaties.
De verdieping is ca. 216 m2 groot (zonder de technische ruimte).

De bijgevoegde foto's bieden een weergave met een inrichting, het pand is inmiddels geheel leeg en ontruimd.

Het omliggende parkeerterrein is een openbaar parkeerterrein.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
447 m²
Perceel
385 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,10

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Saltshof 1022

Prijs n.o.t.k.