Marktplein 13 9671 AZ Winschoten

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 15 juli 2021, bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op 7 juli 2021 tussen 10:00 en 12:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of via

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 14 juli 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

Veilingbegeleidende makelaar:
BVA Real Estate
De heer Kevin van Asselt en de heer Richard Dieteren

Omschrijving registergoed:
In het centrum van Winschoten ligt aan de Marktplein 13 een volledig leegstaand voormalig politiekantoor bestaande uit begane grond, eerste- en tweede etage met overige aanhorigheden.
De betreffende gemeente heeft aangegeven mee te willen werken aan het realiseren van wooneenheden. Deze correspondentie is opgenomen in de dataroom.

Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor bedrijven voor zover genoemd in het bestemmingsplan welke is bijgesloten in de dataroom te vinden op de website van BOG-Auctions.

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend bij Gemeente Winschoten, Sectie H. Nummer: 1107. Groot: 02 are en 25 centiare.

Locatie:
Winschoten is gelegen in het oosten van de provincie Groningen in de gelijknamige gemeente. In Winschoten wonen circa 18.500 inwoners.

Indeling:
zie tekening in de dataroom van BOG-Auctions

Parkeren:
Voldoende parkeren in de directe omgeving.

Bestemming:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan 'Winschoten-Centrum' heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Horeca. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

Omzetbelasting / overdrachtsbelasting
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan Marktplein 13 te Winschoten (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
501 m²
Perceel
225 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktplein 13

Prijs op aanvraag Veiling