Geert Reindersstraat 5 9951 CC Winsum (GR)

€ 70.000 /jr

Omschrijving

In het mooiste dorp van Nederland bieden wij een vrijstaand kantoorgebouw, gebouwd in twee bouwlagen, met ondergrond, ruime fietsenberging en omliggend terrein te huur aan.

Het betreft een goed onderhouden en luxe uitgevoerd bouwwerk met een markante uitstraling. De bouwwijze is zeer bijzonder met een moderne gebogen bouwvorm. Opgetrokken in steen en voorzien van een door houten spanten ondersteund dak, afgedekt van een zinken roefdak wat het geheel een eigenzinnige uitstraling heeft gegeven. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. Aan alles is te zien dat dit bouwwerk op degelijke wijze is gebouwd en met kwaliteitsmaterialen. Het geheel is goed geïsoleerd (energielabel A) en is keurig onderhouden, zowel van binnen als van buiten. De inrichting is modern en luxe en wordt gekenmerkt door veel lichtinval, wat voor een zeer prettige werkomgeving heeft gezorgd.
Alles aan het pand straalt kwaliteit en exclusiviteit uit, ideaal geschikt voor een bedrijf dat zich onderscheidend wil profileren.

Het geheel betreft een zeer goed geoutilleerd gebouw, welke voorzien is van alle gemakken die je bij een dergelijk gebouw zou verwachten, zoals een uitgebreide cv-installatie, koelinstallatie, databekabeling, infrastructuur voor beveiliging, systeemplafonds, screens (gedeeltelijk), armaturen, gasboiler etc.

In totaal gaat het hier om ongeveer 800 m² te verhuren kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. De totale vloeroppervlakte is globaal als volgt verdeeld:
Begane grond : ca. 456 m2 VVO
Verdieping : ca. 346 m2 VVO

De ligging is op een unieke locatie voor het dorp, zeer vrij gelegen, op een centraal punt en aan de rand van een voor het dorp historische locatie. Bushalte praktisch voor de deur en NS station en busknooppunt op loopafstand. Alle winkelvoorzieningen en horeca op loopafstand. Zeer herkenbare en in het oog springende locatie!
Achter het kantoorgebouw bevindt zich een verhard parkeerterrein met 23 eigen parkeerplaatsen en er is een ruim onderkomen voor het plaatsen van tweewielers. Verder zijn er laadpalen voor elektrische auto's.

De bestemming van dit fraaie object is “Dienstverlening”.
Volgens de bestemmingsomschrijving zijn binnen de omschrijving dienstverlening toegestaan gebouwen ten behoeve van:
1. Dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen;
2. Een bedrijfswoning, ter plaatse van de aanduiding “bedrijfswoning”.
Wellicht zijn er met een omgevingsvergunning andere bestemmingsmogelijkheden te realiseren. De gegadigde dient zelf te informeren bij de gemeente of het door hem beoogde gebruik toegestaan is.

De indeling is niet eenvoudig te beschrijven en moet echt met eigen ogen bekeken worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m²
Perceel
2.463 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 1,25

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
24 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geert Reindersstraat 5

€ 70.000 /jr